({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Alingsås Turistbyrå

    Fotograf: 

Våra öppettider

Nu har vi öppet i regel mån-ons 11-15, tors 11-18 och fredag 11-15 samt lördag 10-14. Men är det något speciellt evenemang eller biljettsläpp kan öppettiderna variera så ring då för mer information (0322-616200). Vi har stängt söndagar. Välkommen in till oss!

Turistbyrån - till din tjänst!

I över 20 år har Alingsås Turistbyrå varit helårsöppen, med helårsanställd personal, vilket gör att vi har mycket samlad kompetens. Vi guidar dig till våra smultronställen, sevärdheter och till evenemang. Hos oss kan du också beställa turistbroschyrer och kartor samt är vi biljettombud för Ticketmaster!

Sveriges bästa Turistbyrå 2015 & 2016

Det säger i alla fall läsarna av resesajten Turistmål. "Vi är natuligtvis jättestolta, glada och överraskade för detta och tackar alla som varit med och röstat".

Boka din egna Guide

Alingsås Turistbyrå har sedan lång tid tillbaka ett upparbetat guidenätverk som vi är mycket stolta över. En del av våra guider har guidat i Alingsås i många år och besitter stora kunskaper. Boka en stadsvandringsguide, en bussguide eller varför inte en egen ljusguide eller fikaguide för just att just ert arrangemang ska bli så uppskattat som möjligt. Kontakta Turistbyrån med era önskemål!

Presenter och souvenirer

Hos oss på Alingsås Turistbyrå har vi både Alingsås- och Sverigesouvenirer, lämpligt både för gäster men också för resande som ska ta med en gåva till värdfamiljer eller företag man besöker. Under våren 2016 tog Turistbyrån tillsammans med Citronelle fram ett nytt fint kafésortiment, som man både kan köpa hos oss och i några utvalda butiker i Alingsås. Välkommen in!

Hitta Hit

Välkommen till oss på Alingsås Turistbyrå! Det är enkelt att hitta till oss. Vi finns inne i arenan Estrad Alingsås som ligger i närheten av järnvägsstationen och ett par minuters promenad från torget.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}