({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Bio i Alingsås

I Alingsås visas film både på SAGA-bion men också ibland på Palladium. Ibland är det också direktsändning från de stora operascenerna i världen.

Handboll

I Alingsås är handboll som en nationalsport. Vårt handbollslag för herrar i Alingsås Handbollsklubb har i flera års tid varit på toppen av Handbollsligan. AHK anordnar många olika aktiviteter under året bland annat den stora Potatiscupen som lockar tusentals unga deltagare från flera olika länder.

Shuffleboard

Shuffleboard kan ses som en blandning av "Curling" och "Fia Med Knuff". Det är ett spel som kräver taktik, pricksäkerhet och nerver av stål. Stenar "curlas" från den ena till andra änden på bordet och den spelare eller det lag som har den bästa stenen när alla stenar är spelade vinner omgången. Varmt Välkomna till Stures Bowling & Sportbar!

Simhallen - Nolhagahallen

Just nu renoveras simhallen för att öppna under 2018 återigen. Välkommen åter!

Bowling

I Alingsås finns en av Sveriges absolut bästa bowlinghallar som håller högsta kvalitet. Hos oss här i Alingsås kan man spela bowling på Stures bowling och sportbar.

Dock & Nalle Museum

I ett vackert trähus i vackra trästaden Alingsås finns över 720 dockor och 275 nallar och andra mjuka och roliga figurer som väntar på ett besök.

Alingsås Bibliotek

Biblioteket ligger i Alingsås nya kulturhus som invigdes i juni 2016. Sagostunder för barn, böcker, musik, tidskrifter, e-böcker, lässtöd, en avdelning för unga vuxna, släktforskning och filmer - här finns något för de flesta. Välkommen in i böckerna och fantasins värld!

Alingsås Kulturhus

Klicka på dinosaurien för att se vad man kan göra på Kulturhuset

Alingsås Museum

Museet är en del av Alingsås Kulturhus. Museet vårdar och förvaltar det kulturarv som tillhör alla - både infödda, inflyttade och den som är på tillfälligt besök.

Innegolfen

Mitt i Alingsås kan man öva golf numera. Drivingrange, Simulator, Puttinggreen, Pitchområde och naturligtvis en Cafeteria

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}