({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Guidad Fikavandring

Under ca 1,5 timma med efterföljande fika, provsmakar vi tillsammans med gruppen godsaker från några av Alingsås många kafeer. Varje lördag kl. 11.00 från april-oktober.

Söderkåkar

Söderkåkar

Välkommen till Palladium och Föreningen Krönikespelet i Alingsås uppsättning av Folklustspelet Söderkåkar av Gideon Wahlberg på Palladium, en musikteater i två akter. Spelas under 8 kvällar i höst.

Stampens kvarn

Lights in Alingsås 2017

Lights in Alingsås är ett unikt ljusevenemang, som varje år drar världsledande ljusdesigners, belysningsbranschen och intresserade besökare från alla världens hörn till Alingsås. Evenemanget har de senaste åren haft ca. 80.000 besök per år. 29/9 - 5/11 pågår Lights in Alingsas 2017!

Hela sommaren

Barndeckarvandring

Följ med Moa och Måns på hemligt uppdrag under en dryg timma. Upplev Alingsåsmiljöerna som speglas i Hemliga Klubben-böckerna samtidigt som ni löser mystiskt och klurigt Hemliga Klubben-fall.

Gå ut på lokal

Taste of Alingsås

Nu arrangerar Alingsås en restaurang- och fikavecka. Från den 18-24 september kommer både restauranger och kaféer i Alingsås anpassa sina menyer och sitt utbud. Välkomna att njuta av stadens utbud!

18/11

Var Inte Rädda

AFTONBLADET, betyg 4 av 5 ”Det är frestande att citera skämt och ge exempel på fyndiga formuleringar, men jag hejdar mig. Se showen, han är väldigt, väldigt rolig”

Pippi Långstrump

Barnens dagar

Barnens dagar i Gräfsnäs slottspark 12-13/8. Här blir det teater med pippi, hoppborgar, klätterväggar och massor av mer skoj. Boka in datumen redan nu!

Alla Evenemang

Det händer alltid något intressant i Alingsås och här hittar du alla kommande evenemang i hela vår kommun. Om ni som är arrangör i Alingsås saknar något i vår kalender är vi tacksamma om ni meddelar oss på Alingsås Turistbyrå.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}