({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Guidad Fikavandring

Under ca 1,5 timma med efterföljande fika, provsmakar vi tillsammans med gruppen godsaker från några av Alingsås många kafeer. Varje lördag kl. 11.00 från april-oktober.

Sommaronsdagar

Under tre härliga onsdagar i sommar kommer Åmanska Parken att inhängnas och förvandlas till en mötesplats för musik och umgänge. 21/6, 28/6 & 5/7 är de datum som Alingsås kommer gästas av kända artister.

19-21/5

Alingsås Jazzfestival

Välkommen till den 17:e upplagan av Alingsås Jazzfestival som i år står redo med ett enastående startfält.

Barndeckarvandring

Följ med Moa och Måns på hemligt uppdrag under en dryg timma. Upplev Alingsåsmiljöerna som speglas i Hemliga Klubben-böckerna samtidigt som ni löser mystiskt och klurigt Hemliga Klubben-fall.

11/6

Alingsåsloppet 2017

Alingsåsloppet blir årets löpar- och folkfest. Det slingrar sig genom pittoreska Alingsås och du är välkommen att springa eller heja på.

18/11

Var Inte Rädda

AFTONBLADET, betyg 4 av 5 ”Det är frestande att citera skämt och ge exempel på fyndiga formuleringar, men jag hejdar mig. Se showen, han är väldigt, väldigt rolig”

18/11

Var Inte Rädda

AFTONBLADET, betyg 4 av 5 ”Det är frestande att citera skämt och ge exempel på fyndiga formuleringar, men jag hejdar mig. Se showen, han är väldigt, väldigt rolig”

Alla Evenemang

Det händer alltid något intressant i Alingsås och här hittar du alla kommande evenemang i hela vår kommun. Om ni som är arrangör i Alingsås saknar något i vår kalender är vi tacksamma om ni meddelar oss på Alingsås Turistbyrå.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}