({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
 • Overlay over image

  Åmåls Blues Fest

  Åmål's Blues Fest är en fyra dagars internationell bluesfestival som vuxit till Sveriges främsta sen starten 1992. Allt ligger centralt beläget vid Vänerns vackra strand.

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Bokdagar i Dalsland

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  GLUPSK på Dalsland

  Fotograf: 

Evenemangskalender

Se alla evenemang i Åmål i vår evenemangskalender. Här hittar du allt från loppisar och föreställningar till Åmåls största evenemang.

Åmåls Blues Fest

Åmål's Blues Fest är en fyra dagars internationell bluesfestival som vuxit till Sveriges främsta. Över 100 artister från USA, EU & Skandinavien uppträder på ett 10-tal platser under dessa blå dagar i Åmål. Allt ligger centralt beläget vid Vänerns vackra strand.

Bokdagar i Dalsland

Författardagar med några av Sveriges mest aktuella författare. Författarframträdanden, boksignering och spännande kringevenemang i och runt Åmåls Kulturmagasin.

GLUPSK på Dalsland

GLUPSK på Dalsland är mat -och kulturfestivalen som hejdlöst blandar mat, måltider, musik, konst och kultur och som på ett nytt och kreativt sätt synliggöra den lokalproducerade maten, konsten och konsthantverket i Dalsland. Bruket i Fengersfors med konstnärskooperativet Not Quites närvaro hjälper till att göra denna fest alldeles unik.

Åmåls Ljusfest

I mitten av september, då sommarvärmen ännu dröjer kvar och höstmörkret sluter sig kring oss, är en perfekt tidpunkt på året att stanna upp och fokusera på ljuset. Ljusfesten bjuder på tusentals marschaller, dans- och musikunderhållning, bildvisning, tävlingar, animationer, ljusinstallationer och stämningsfulla ljuspromenader.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}