({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: KOLA

Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor
Grebbestad

Kajak & Paddelbräda – skärgårdsäventyr i marin nationalpark

Bohusläns skärgård räknas som ett av världens vackraste naturområden och ett kajakmecka. Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor erbjuder turer, kurser och uthyrning av kajaker och paddelbrädor. Nyfikna nybörjare, motionärer och livsnjutare är alla välkomna att uppleva skärgården och utveckla sin paddling – året runt!

Grebbestad - mitt i "Paddlarnas paradis"

Familjeföretaget Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor ligger mitt i Paddlarnas Paradis, mitt i skärgården, där du hittar skyddande öar rätt utanför kajakcentret som är en gammal sjöbod i Grönemad, Grebbestad. Letar du efter öppen horisont och mer exponerade områden som Tjurpannan, finns detta runt hörnet. Hos Skärgårdsidyllen får du ta del av genuina upplevelser i storslagen miljö, oavsett om du är en första gångs paddlare eller om du är mer avancerad. Här kan du även hyra kajak och paddelbräda samt möjlighet att testa ett tält – gratis!
Skärgårdsidyller Kayak & Outdoor är ett hundvänligt företag - se hemsidan för mer info.

 

Tryggt, säkert och roligt – paddelturer för alla

Skärgårdsidyllen erbjuder en rad guidade kajakturer, både för nya och erfarna paddlare, året runt. Välj mellan Skärgårdspaddling, Nationalparkspaddling eller Vinterpaddling. Den sistnämnda är ett exotiskt och exklusivt sätt att uppleva det karga och unika Bohuslandskapet i vacker vinterskrud när öarna ligger frostnupna. Det finns även tvåmannakajaker och en speciell tur anpassad för barnfamiljer.

Kurser för olika nivåer

Vill du ta ett steg in i paddlingens magiska värld eller vidareutvecklas som paddlare? Kurserna innefattar grunderna inom paddling till mer avancerad paddelteknik och säkerhet. Skärgårdsidyllen är sedan 2016 anslutna till Svenska Kanotförbundet och erbjuder även kurser och certifieringar inom Paddelpasset, Euro Paddle Pass, som är en internationell standard.

 

Brett kajakutbud och ”outfitter”

Skärgårdsidyllen är en stark anhängare av delningsekonomin och ”Try before you buy”. Därför hittar du många märken, modeller och storlekar på kajaker. Har du inte egen campingutrustning så kan du även hyra detta eller testa ett tält gratis över natten när du hyr kajak.

Sommarfilial i Kosterhavets Nationalpark

Sommarfilialen ligger på Ekenäs, Sydkoster och erbjuder fräscha och fullt utrustade kajaker, anpassade efter storlek/vikt för en trygg paddelupplevelse - oavsett om du hyr eller bokar en Nationalparkspaddling. Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor är officiell samarbetspartner till Kosterhavets Nationalpark och har verkat i nationalparken sedan år 2013.

Kajak-weekeends och hållbar paddling

I perioden september till juni erbjuder Skärgårdsidyllen skräddarsydda upplevelser som t ex Kajak weekend - paddlingspaket utifrån önskemål för privatpersoner, grupper och företag.

Skärgårdsidyllen är mer än ett kajakcenter – det är en livsstil, där hållbarhet går hand i hand med att leva livet fullt ut. Detta görs i harmoni med naturen, vilket mynnat ut i bland annat den ideella föreningen Hållbar Skärgård. Skärgårdsidyllen arbetar även professionellt som naturvårdare, främst under vinterhalvåret och erbjuder strandstädarevents för företag och privatpersoner, läs mer om hur dom arbetar med hållbarhet.

Skärgårdsidyllen vann Tanums kommuns Turistpris år 2019 och är anslutna till både Hållbarhetsklivet och Svenska Kammarkollegiet.

  

Kontaktinformation

Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor

Grönemadsvägen 73

45795 Grebbestad


Telefon: +46 708 12 20 29


E-post: Skicka E-post

Hemsida: skargardsidyllen.se