({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Peter Alendahl

Skara Sommarland
Axvall

Äventyrspark med bad, tivoli och gokart

Med sin stora vattenpark, tivoli och gokart är Skara Sommarland en plats för alla barn och vuxna som inte vill att det roliga ska ta slut. Här finns många olika aktiviteter för alla åldrar – allt från karuseller och lekplatser till fartfyllda vattenrutschkanor. Upplev sommarens roligaste äventyr hos Skara Sommarland, i hjärtat av Västsverige.

Skandinaviens största vattenpark

På Skara Sommarland finns Skandinaviens största vattenpark med äventyrsbad, rutschkanor och flera poolområden. I tivolit hittar du allt från lugnare karuseller till fartfyllda attraktioner och berg- och dalbanor. I parken finns också lekplatser och sommaraktiviteter som passar barn i alla åldrar.

Vattenrutchbana på Skara Sommarland.

Fotograf: Peter Alendahl

Åkattraktionerna ingår

I entrépriset ingår alla åkattraktioner, förutom Imola och Formula Indykart som har en avgift. Barn under en meter har gratis entré till parken. Mellan alla aktiviteter kan du behöva ladda med energi. Här hittar du restauranger, kaféer och kiosker för alla smaker.

Övernatta på campingen

Planerar du att besöka parken under flera dagar finns det gott om boendealternativ. Alldeles intill nöjesparken ligger Skara Sommarlands camping med 500 platser för husvagnar och tält, 300 stugor och några lägenheter. Området har fem servicehus, restaurang och café. Vill du fortsätta att vara aktiv på kvällen kan du välja mellan äventyrsgolf, tennis, Padel och utegym.

Premiumstuga på Skara Sommarland Camping.

Fotograf: Peter Alendahl

Skara Sommarland är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Skara Sommarland är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

 

Kontaktinformation

Skara Sommarland

Skara Sommarland

53292 Axvall


Telefon: +46 0107088000


E-post: info@sommarland.se

Hemsida: sommarland.se