({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Minto
Tanumshede

Vägarna in i naturen

Minto – vägarna in i naturen – erbjuder en mängd spännande aktiviteter på vatten, i skogen, på berg och på is. Följ med på guidade och självguidade turer i havskajak i den västsvenska skärgårdsmiljön, paddla kanot bland inlandssjöar, åk på tur med långfärdsskridskor och prova på Bohusläns fina klätterberg.

Upplev naturen på ett hållbart sätt

När du följer med Minto ligger fokus på upplevelse, gemenskap, avkoppling, inspiration och att hämta kraft. Kurs- och turlängder varierar från halv- till flerdagsarrangemang och vistelsen kan kombineras med boende på Tingvall Eco-Lodge.

Paddla havskajak

Upptäck ett av Europas vackraste områden för havskajak tillsammans med utbildade kajakguider. Du kan också guida dig själv längs Bohusläns klippiga kust, den yttre skärgården och de vindskyddade små öarna nära land. Här får du garanterat utlopp för din äventyrslust och kan ladda både kropp och själ med ny energi.

Kajaker vid klippor.

Wildlife tours – spännande turer i vildmarken

Naturskyddsområdet Kynnefjäll är med sitt vackra landskap och spännande vildmark en ideal plats för många äventyr. Upptäck trakten på cykel längs kurvrika små skogsvägar, till fots genom skogen och över fantastiska högplatåer eller glid tyst fram med en kanot över stillsamma sjöar och älvar. Du kan även följa med på Mintos Drömturer, i sann upptäckaranda.

Äventyr för de isbitna

Vintertid kan du följa med Minto på fartfyllda och trygga turer på långfärdsskridskor – en spännande vintersport där åldern inte spelar någon roll.

Kontaktinformation

Minto

Rosenlund, Knäm

45791 Tanumshede


Telefon: +46 525 233 32


E-post: info@minto.se

Hemsida: Till hemsida