({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Skotteksgården Camping & Stugby
Ulricehamn

Camping året runt vid Åsunden

Fira semestern precis vid sjön Åsunden i utkanten av den pittoreska staden Ulricehamn. Här finns gott om komfort i fina och fräscha stugor, lägenheter och campingfat. Har du med dig husvagn, husbil eller tält finns flera platser att stanna på. Slappna av på relaxavdelningen eller ge dig ut på äventyr sommar som vinter.

Badplats på Skotteksgården Camping.

Stugor med vedkamin

På Skotteksgården har alla stugor och lägenheter pentry eller kök, dusch, toalett, TV, klimatanläggning och antingen trädgård, terrass eller veranda med utemöbler. Stugorna har dessutom en vedkamin som bringar härlig värme en kylig kväll. För ett annorlunda boende rekommenderas anläggningens campingfat.

Något att göra hela året

Under varma sommardagar kan du sola och bada vid Skotteksgårdens fina badstrand. Vill du ge dig ut på Åsunden finns möjlighet att hyra kanoter, roddbåtar och trampbåtar. Du kan också hyra cykel och utforska Sjuhäradsbygdens landskap. På anläggningen har du tillgång till en relaxavdelning med bastu och bubbelbadkar. Under vinterhalvåret kan du passa på att besöka de närliggande skidanläggningarna med både längdskidsspår och slalombackar.

Restaurang och café

Efter en lång dag fylld med roliga aktiviteter kan du besöka restaurangen och njuta av en god måltid med utsikt över sjön. Känner du för att fika erbjuder Skottek Café hembakade bullar och kakor. 

InfoPoint

Skotteksgården är också en InfoPoint med tips, information och broschyrer om vad du kan hitta på i trakten.

Kontaktinformation

Skotteksgårdens Camping & Stugby

Skottek 115

52341 Ulricehamn


Telefon: +46 321 131 84


E-post: info@skottek.se

Hemsida: skottek.se/