({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
 • Overlay over image

  Välkommen till Bengtsfors

  Vad sägs om en ridtur? Eller vill du cykla lyxigt med serverad mat och mjuka sängar på kvällen? Om du nu ska hänga i en av Europas längsta ziplinor eller söker efter en guidad vandring i våra skogar, här kan du hitta det!

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Fotograf: 

Paddla i Bengtsfors

Känslan att ljudlöst glida fram genom vatten som är så rent att det går att dricka direkt ur sjön är svårslagen. Välkommen att sätta ner paddeln i en av våra 399 sjöar.

Cykla i Bengtsfors

Dalslandsleden, kortare familjeturer, cykla dressin och tuffa x-countrylopp. Man får även cykla på våra vandringsleder. Det finns något för alla!

Fiska i Bengtsfors

Alltfler upptäcker att fiske är ett härligt nöje för hela familjen! Bengtsfors har mycket att bjuda på när det gäller fiske, och det har även våra grannar. Se den nya sidan om fiske här.

Vandra i Bengtsfors

Det är inte bara i våra naturreservat du kan vandra, det finns också flera fina markerade vandringsleder i Bengtsfors kommun.

 • Traktor- och maskinträff i Gapungebyn

 • Konstvandring

 • Dalslandsklassiker

De största evenemangen i Bengtsfors

Dalslands Kanotmaraton +, Konstvandring eller Traktor- och maskinträff: Våra största återkommande evenemang hittar du i listan härunder.

Boende

Från norr till söder har vi olika boendealternativ. I Bengtsfors kommun erbjuds boende i alla former: hotell, stugor, vandrarhem och camping. Sjönära boende? Lägg till i en av våra gästhamnar eller boka din stuga eller campingplats vid någon av våra fantastiska sjöar. Välkommen till Bengtsfors!

DKM+    12/8 2017

Evenemang i Bengtsfors

Sök här efter evenemang i Bengtsfors kommun: midsommarfiranden, konstvandring, marknader, auktioner, konserter och mycket mer.

Halmens hus

Sveriges och Nordens enda specialmuseum om halm/stråarbete! Basutställning, tillfälliga utställningar, samt en museibutik med slöjd av hög kvalitet, främst halmslöjd. Fri entré.

Webbkamera

M/S Storholmen

Åker med den äldsta turbåten...

DVVJ

... och med rälsbussen tillbaka.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}