({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Grand Hotel Marstrand
Marstrand

Charmigt boende i spektakulär skärgårdsmiljö

Grand Hotel Marstrand erbjuder vällagad mat och högklassigt boende i stilfullt inredda rum, allt förpackat i en spektakulär skärgårdsmiljö. Huset, som byggdes under en period då Kung Oscar II spenderade mycket tid på ön, har blivit känt för sin tidsenliga charm och genomtänkta arkitektur.

Mat i toppklass

I restaurang Grand Tenan serveras klassiker som Oxfilé Africana och vitlöksdoftande gratinerade havskräftor. Allt enligt originalrecepten. Som ett bevis på kökets höga kvalitet har Grand Tenan valts ut av en av de ledande och mest ansedda svenska restaurangguiderna White Guide, Sveriges bästa bord och Smaka på Västsverige. Den sistnämnda samlar restauranger, producenter och gårdsbutiker som erbjuder hållbara och genuina västsvenska produkter och matupplevelser baserade på säsongsbetonade lokala råvaror.

Upptäck Marstrand

Kombinera din vistelse på Grand Hotel Marstrand med ett riktigt havsäventyr. Följ med en lokal fiskebåt ut på havet och provsmaka ostron, krabbor och kräftor. På kvällen väntar en trerätters middag i restaurang Grand Tenan. Föredrar du landbaserade äventyr finns många fina vandringsleder i området.

Rustik pub i klassisk seglarmiljö

Bakfickan är namnet på Marstrands rustika och skärgårdsinspirerade pub. Det är en självklar samlingsplats för både besökande båtentusiaster och Marstrandsborna själva. Bardisken består av ett 100 år gammalt roder, bara det är värt ett besök.

Konferenspaket och skräddarsydda mötet vid havet

Grand Hotel Marstrand erbjuder ett varierat utbud av konferenspaket samt skräddarsyr mötet efter era specifika önskemål. Kombinera konferensen med en saltstänkt aktivitet, såsom guidad utflykt runt Marstrandsön, matlagningskurs, ostronprovning, skaldjursfiske eller sälsafari.

Kontaktinformation

Grand Hotel Marstrand

Rådhusgatan 2

44267 Marstrand


Telefon: +46 303 603 22


E-post: Skicka E-post

Hemsida: grandmarstrand.se