({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Vandra i Bohuslän

Att vandra i Bohuslän kan vara en fascinerande naturupplevelse på många olika sätt. Korta dagsturer med bekvämt boende och lagad närproducerad mat eller långa strapatser i exponerade miljöer - oavsett vad man föredrar finns det väldigt mycket att erbjuda.

Soteleden

Med sina 70 kilometer av varierade skogs-, bergs och kustmiljöer är Soteleden en otrolig naturupplevelse genom ett gammalt kulturlandskap. Den vidsträckta naturen och den kuperade terrängen ger en hänförande utsikt och skapar vandringsupplevelser du aldrig glömmer.

Kuststigen

Kuststigen Bohuslän öppnar nya möjligheter att ta sig fram längs med Uddevallas vackra fjordar och hela Bohuslän.

Vandringspaket i Bohuslän

Det är något alldeles speciellt att ta sig fram helt i sitt eget tempo och vara en del naturen, samtidigt som du hela tiden upplever nya intryck. I Bohuslän kan du få de där riktigt genuina vandringsupplevelserna på dagtid, medan njuter av livets goda i form av lokalproducerad mat, välsmakande drycker och en övernattning på ett mysigt hotell.

Upptäck Bohusläns vandringsleder

Bohuslän erbjuder verkligen en rejäl provkarta av upplevelser för dig som gärna tar på vandringskängorna och ger dig ut i naturen. Soteleden och Bohusleden är bara några exempel på sträckor som erbjuder både puls och paus. Passa på att ta båten ut till Koster- eller Väderöarna för att verkligen uppleva marina miljöer utöver det vanliga.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}