({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Planera för härliga sommardagar

Planera för härliga sommardagar i Bohuslän med kristallklart vatten, färska skaldjur, magiska naturupplevelser och massor att se och göra.

Öluffa i Bohuslän

Öluffa genom Bohuslän vackra skärgård och få upplevelser du sent kommer att glömma. Här hittar du tips på härliga båtturer, smultronställen, aktiviteter och mysiga boenden från Marstrand till Uddevalla.

Öar och kustsamhällen i Bohuslän

Här hittar du mysiga öar och kustsamhällen som alla är värda en omväg.

Paddla i Bohuslän

Bohuslän är en av världens finaste kustlinjer att utforska från kajaken. Från Göteborgs skärgård i söder till Kosteröarna i norr så bjuder Bohuslän på häftiga paddlingsupplevelser. Här finns något för alla. Orörda nationalparker, mysiga sjöbodar, vilda vatten och spegelblanka kanaler.

Expedition Bohuslän

Visste du att vissa snöleoparder äter isglass på tisdagar? Att hajar sjunker om de slutar simma? Eller att Grace Kelly älskade tröjor från Bohus Stickning? Hos oss i Bohuslän finns det många oväntade saker att utforska och uppleva. Här kan du beskåda havets och naturens mästerverk. Möta vilda djur, världsunika hällristningar, konst i världsklass, spännande historia och en nationalpark under havsytan. Ett riktigt äventyr för dig som är nyfiken. Välkommen till Expedition Bohuslän!

Vandra i Bohuslän

Att vandra i Bohuslän kan vara en fascinerande naturupplevelse på många olika sätt. Korta dagsturer med bekvämt boende och lagad närproducerad mat eller långa strapatser i exponerade miljöer - oavsett vad man föredrar finns det väldigt mycket att erbjuda.

Cykla i Bohuslän

Att upptäcka den Göteborgska och Bohuslänska Skärgården från cykeln är fantastiskt. Här väntar en rik variation av storslagna vyer, pittoreska fiskesamhällen och charmiga småstäder.

Evenemangssommaren

Konserter, festivaler, riddarveckor, allsång och mycket mycket mer. Här hittar du sommarens bästa evenemang.

Upptäck familjens Bohuslän

Ska du besöka Bohuslän med barn i resesällskapet och inte riktigt vet vad ni ska hitta på? Här hittar du fina tips på besöksmål du inte får missa samt färdiga paket som passar för hela familjen.

Salta bad i Bohuslän

Populära campingplatser

Sov gott i Bohuslän

Den goda maten!

Här hittar du din matupplevelse i Bohuslän. Besök någon av Bohusläns kustnära krogar eller pröva närproducerat och ekologiskt från gårdar, mejerier och mikrobryggerier.

Västsveriges bästa kulturupplevelser

Konst, musik, evenemang, sevärdheter och mycket mycket mer. Här hittar du sommarens bästa kulturupplevelser.

Sommarstaden Göteborg

Promenader, parker, äventyr och mer bara en spårvagnsresa bort. Njut av grönskande parker mitt i staden, ta del av skärgårdens salta ö-värld eller besök imponerande slott och fästningar. Dessutom finns det massor av spännande äventyr att uppleva alldeles runt hörnet. Välkommen till en grön och skön stad.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}