({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Skaldjursupplevelser

    Fotograf: 

Följ med och ta upp världens bästa skaldjur

Följ med på en skaldjursupplevelse där du kommer nära inpå det verkliga Bohuslänska livet. Med världens bästa skaldjur i fokus och pittoreskt rustika mat- och övernattningsmöjligheter möter du här en upplevelse som inte är som någon annan.

Skaldjursupplevelser i Bohuslän

Bortanför sommaren hittar du det genuina Bohuslän - det salta, karga och vindpinade lugnet. Följ med på en skaldjurstur och fiska de bästa skaldjuren; räkor, musslor, ostron eller hummer. Salta livet lite extra – det gör dig gott.

Hummerpremiären -västkustens stora hösthändelse

I Bohuslän har hummerpremiären samma dignitet som älgjakten och redan klockan sju måndagen den 25 september sätter yrkesfiskare och ortsbor sina hummertinor i havet. Sedan är det bara att invänta fångsten av havets svarta guld.

Höstens skaldjurspaket

Vad kan vara en mer genuin Bohuslän-upplevelse än att kombinera hummerfiske ute i det kalla, salta härliga havet med att på kvällen avnjuta en hummersupé på något av alla fantastiska hotell som finns här? Du får chansen att under ledning av professionella hummerfiskare såväl lägga ut som vittja hummertinorna. Efter avslutad supé drar du dig tillbaka till rummet och njuter av en god natts sömn innan en rikligt tilltagen frukostbuffé vankas morgonen därpå.

Sommarens skaldjurspaket

Skaldjuren i Bohuslän anses av många vara de bästa i hela världen. Älskar du skaldjur? Då finns en uppsjö av upplevelser skräddarsydda för just dig. Förutom högkvalitativt boende inklusive supé med skaldjuren i centrum kan du också skapa minnen för livet när du lämnar det bohuslänska fastlandet. Ostronsafari, musselplockning eller kräftfiske? I Bohuslän behöver du inte välja.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}