({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Mössebergs Kurort
Falköping

Upplev den historiska kurorten Mösseberg

Redan 1867 började människor söka sig till kurorten för att slappna av, kurera sig och helt enkelt må bättre. Idag finner du ett komplett kurhotell i klassisk miljö med allt som behövs för att du ska må gott. Komplett spa-anläggning, egen restaurang, vin- och champagnebar samt utomhus/inomhus-SPA. Och så de unika jugendsalongerna, förstås.

Varva ner och upplev Mösseberg

Låt kropp och själ få vila och stimulans i en vacker miljö. På Mössebergs Kurort kan du njuta av olika behandlingar som klassisk massage, hot stone massage, kurbad, fotbehandlingar, manikyr och ett antal underbara ansiktsbehandlingar. Efter en avkopplande dag kan du äta en härlig middag på Arvids Restaurang & Bar för att sedan somna gott. 
Till Mössebergs Kurort är dina fyrbenta vänner också välkomna. Se hemsidan för mer info.

 

Du kan börja vistelsen på Mössebergs Kurort med att varva ned på spaavdelningen. Njut sedan av en välkomponerad middag i restaurangen som ingår i nätverket Smaka på Västsverige. Nätverket samlar restauranger och caféer som i nära samarbete med lokala producenter erbjuder västsvenska matupplevelser baserade på säsongsbetonade lokala råvaror.

Kurera och konferera

Mössebergs Kurort tror att en inspirerande miljö är bidragande till nya idéer. Att välkomponerad mat gör gästerna pigga och kreativa. Att ett härligt spabad kan frigöra spänningar. Och att en god kakbuffé kan överbrygga de mest olika åsikter. Därför kombineras just alla dessa bitar när du bokar din konferens här.

Fotograf: @tuana

Här kan du sätta guldkant på konferensen genom vinprovning, ostprovning eller en workshop i måleri, och mycket mer! Kontakta Kurorten så berättar de mer om konferensmöjligheterna.

InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Mössebergs Kurort är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av personal med frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor. 

Kontaktinformation

Mössebergs Kurort

Mössebergs Kurort

52132 Falköping


Telefon: +46 515 432 00


E-post: Skicka E-post

Hemsida: mossebergskurort.se/