({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Shauto

Hotell Bellevue
Hjo

Boende mitt i småstaden Hjo vid Vättern

Det vackra läget i stadsparken, med utsikten över Vättern och småbåtshamnen, tillsammans med en spännande arkitektur gör Hotell Bellevue extra speciellt. Här bor du bekvämt och äter god mat mitt i småstaden Hjo, i östra delen av Västergötland. Hundar är också välkomna.

Nära till allt staden har att erbjuda

Hotell Bellevue ligger beläget i centrala Hjo, nära till allt staden har att erbjuda. Ta en promenad ner till hamnen för att njuta av rökt fisk från Vättern och egentillverkad glass. Bara några hundra meter från hotellet hittar du torget med små mysiga butiker och caféer. Gå på upptäcktsfärd i trästadens mysiga kullerstensgränder och se de välbevarade trähusen från 17-, 18- och 1900-talen med sina lummiga trädgårdar och verandor med snickarglädje.

 

Bo i en parkvilla

Bo i den byggnadsminnesmärkta Hjo Stadspark, som även är belönad med den europeiska utmärkelsen Europa Nostra för sina välbevarade trähus. Utöver hotellets huvudbyggnad så har du möjlighet att bo i den smakfullt renoverade parkvillan Villa Viktoria som hotellet äger.
Hotell Bellevue är ett hundvänligt boende där våra fyrbenta vänner också är välkomna - se hemsidan för mer info.

Middag med utsikt över Vättern

Bellevue har en välbesökt restaurang, Bellevue Le Bistro, med uteservering och utsikt över Vättern. Här serveras frukost, à la carte under kvällar och lättare mat från bistromenyn under hela året.

 

Paketupplevelser

Vill du göra något speciellt under din vistelse kan du boka ett av hotellets olika paket. Spela golf på Hökensås golfbana med en fantastisk utsikt över Vättern, eller njut av ett skräddarsytt fiskearrangemang. Vill du lära dig mer om småstadsidyllen Hjo som för många är känd för sina vackra trähus och sin medeltida stadskärna, kan du boka ett trädstadspaket.

Konferens och sjönära möten

Konferera i inspirerande miljöer, med närheten till vattnet och stadsparken i vackra trästaden Hjo. Hotell Bellevues har 7 konferenslokaler med en kapacitet på 20 – 195 mötesdeltagare. Utställningsytan är på 200 kvm och det finns trådlöst internet i hela anläggningen.
Mötesteamet skräddarsyr varje konferens för att passa era önskemål och erbjuder också trevliga aktiviteter - allt från stadsvandring till matlagning, båtturer, golf och safariaktiviteter i unika miljöer.

Fotograf: Anna Lindqvist

Bellevue är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Hotell Bellevue är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Kontaktinformation

Hotell Bellevue

Bangatan 2

54433 Hjo


Telefon: +46 503 120 00


E-post: info@hotellbellevue.se

Hemsida: hotellbellevue.se