({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Läckö Strand

Läckö Strand
Lidköping

Rofyllt boende i närheten av Läckö Slott

Här finner du en rofylld plats med sjön för ögonen och skogen i ryggen. Några kilometer från Läckö Slott erbjuder Läckö Strand stugboende och camping. Framåt kvällen kan du sitta och njuta av det fina ljuset på husets veranda. I huvudbyggnaden finns en mysig livsstilsbutik med produkter för trädgård, inredning, barnkläder och prylar till barnrummet. I caféet erbjuds hembakat med fokus på närproducerat. Hundar är också välkomna.

Stugor

Bokar du en stuga så har du ett stort hus för dig själv, stugorna rymmer mellan 8-12 personer så här passar det bra att träffas med vänner och släkt. Alla stugor har fullutrustade kök, allrum, toalett/dusch och en härlig veranda med utemöbler. Det finns grillar att låna och en beachvolleyplan som står redo för en match.

 

Camping

Besöker du Läckö strand med husbil eller husvagn är du välkommen att stanna till på den vackra campingen, här finns det grusade platser av olika storlek. Campingen är inte större än 20 platser så här kan du vänta dig en lugn och fridfull stund.
Till Läckö Strand är våra fyrbenta vänner också välkomna. Se hemsidan för mer info HÄR! 

Cykla, paddla eller vandra?

På Läckö Strand finns det mycket att göra för den som vill vara aktiv under vistelsen. Hyr en cykel och ta en tur i området eller besök Läckö Slott endast några kilometer bort. Du kan även hyra en paddelboard eller kanot och ge dig ut på sjön eller vandra längs den närliggande vandringsleden.

 

Fika i det lilla caféet

I Läckö Strands huvudbyggnad hittar du caféet. Vid vackert väder kan du sitta ute på verandan eller i trädgården och njuta av en kopp kaffe. Här finns även ett utbud av lokala och ekologiska produkter till försäljning. Läckö Strand tillverkar egen marmelad under namnet ”Fröfabriken” som finns till försäljning i butiken.

Boka här

Hitta hit kollektivt

Med beställningstrafik via Västtrafik kan du ta dig från valfri adress direkt ut till landsbygden. Närtrafik kör dig mellan valfria adresser inom det utmärkta området (se karta). Du ringer och beställer din resa minst 1 timme innan önskad avresa utifrån de förgivna tidsintervallerna (se tider). Att resa med Närtrafiken kostar som en vanlig enkelbiljett och du kan betala både kontant och med bankkort. Seniorkort gäller tillsammans med kortinspektion i Närtrafiken, däremot gäller inte Västtrafiks övriga periodbiljetter.
Beställning av närtrafik: 0771 - 91 90 90
Vid frågor eller för mer information gå in på: vasttrafik.se

Fotograf: Patrick Assale - unsplash

InfoPoint

InfoPoint är en bemannad turistserviceplats som erbjuder informationsmaterial och kartor. Här kan du som besökare få tips om besöksmål, aktiviteter och tillgängliga tjänster, samt få svar på eventuella frågor.

 

Kontaktinformation

Läckö Strand

Kållandsö Sandviken

53199 Lidköping


Telefon: +46 510 100 47


E-post: info@lackostrand.se

Hemsida: lackostrand.se