({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Marcus Helmer Gustafsson

Aludden Park & Restaurang
Lerum

Smaka nybakat bröd eller en vällagad lunch vid sjön

Sväng förbi och köp nybakat i Aludden Park & Restaurangs ekologiska surdegsbageri, ät en vällagad lunch, njut av ett fylligt rödvin eller bara beskåda sjön Aspen från första parkett. Här anordnas titt som tätt olika arrangemang i matens, brödets och vinets tecken. Med sitt utbud och vackra läge är Aludden dessutom det perfekta stället att hyra för festliga sammanhang.

Modern mat och nybakat

All mat som serveras på Aludden Park & Restaurang ska så gott det går vara modern, ekologiskt hållbar och ha anknytning till säsongen. Köket är certifierat enligt Smaka på Västsverige. Denna certifiering samlar restauranger, producenter och gårdsbutiker som erbjuder hållbara och genuina västsvenska produkter och matupplevelser baserade på säsongsbetonade lokala råvaror. Varje morgon möts du av dofterna från nybakat bröd och bakelser på Aludden. Allt bröd knådas med omsorg för hand och innehåller en perfekt kombination av surdeg och kärlek.

 

Spetskompetens på svenskt vin

Vinerna är noga utvalda av en sommelier och representerar stora delar av vinvärlden. Aluddens duktiga vinkännare har dessutom spetskompetens på svenskt vin.

Perfekt plats för sammankomster

Med sitt utbud och vackra läge är Aludden Park & Restaurang det perfekta stället att hyra för festliga sammanhang. Det finns även tre grupprum på övervåningen som lämpar sig väl för utbildning, styrelsemöten och föreläsningar.

Kontaktinformation

Aludden Park & Restaurang

Aspenäsvägen 12

44330 Lerum


Telefon: +46 302 178 50


E-post: info@aludden.se

Hemsida: aludden.se