({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Naturupplevelser i Västsverige

    Paddla, vandra eller cykla i Västsverige.

    Fotograf: 

Naturaktiviteter

Du som är på jakt efter spännande naturupplevelser har verkligen hittat rätt hos oss i Västsverige. Här finns ett Sverige i miniatyr och Europas närmaste vildmark i Dalsland, Bohusläns unika skärgård med de vackra släta granitklipporna mot den öppna horisonten och Västergötlands vackra slätter, berg och skogar. Platser som bör upplevas – året om!

Paddla

Orörda nationalparker, kobbar och skär, vilda vatten, spegelblanka sjöar och vackra kanaler... Västsverige bjuder på häftiga paddlingsupplevelser oavsett om du vill uppleva lugnet och den vilda naturen i Dalsland eller upptäcka djur- och naturliv i Bohusläns vackra skärgård.

Vandra

Att vandra i Västsverige kan vara en fascinerande naturupplevelse på många olika sätt. Korta dagsturer med bekvämt boende och lagad närproducerad mat eller långa strapatser i exponerade miljöer - oavsett vad man föredrar finns det väldigt mycket att erbjuda.

Vandra i Fjällbacka

I Fjällbackas skärgård kan du välja mellan flera olika "Easy Walks". Här guidas du i Camilla Läckbergs mordtäta fotspår eller kanske ett hisnande sagoäventyr i Kungsklyftan innan en bokad skaldjurssafari tar dig ut till Väderöarna.

Topp 12 - Naturpärlor i Västsverige

Dagar att längta till

Cykla

För den som vill uppleva Västsverige från cykelsadeln finns massor av möjligheter. Allt från att ”öluffa” i Bohuslän till att trampa fram i maklig takt längs Göta kanal. Här finns mängder av natursköna leder som ringlar sig genom ett varierande landskap. Milsvida skogar, öppna fält och närhet till både sjöar och hav. Dessutom går upplevelsen att lyxa till med bekvämt boende och fantastiska matupplevelser.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}