({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Maria Johannessen

Herrtorps Qvarn med restaurang Öringen
Härlunda

Charmigt boende i kvarnmiljö

Herrtorps Qvarn erbjuder charmigt boende i ett vackert vatten- och trädgårdslandskap vid ån Flian, nära Hornborgasjön. Följ med på en guidad bäversafari eller hyr en kanot och utforska Flian på egen hand.

Lägenhetshotell med magisk utsikt

Den anrika gamla kvarnen Herrtorps Qvarn har renoverats till ett trivsamt lägenhetshotell där du bor i en charmig kvarnmiljö med utsikt över ån Flians vatten. Det finns 11 rymliga rum som renoverats successivt med miljön i åtanke. Rummen ser lite olika ut och har sängar, bunkbeds och bäddsoffor samt sovkojer och sovloft - något som brukar uppskattas hos de yngre gästerna.

 

Restaurang Öringen

Med en härlig terrass och Flian som kuliss bjuder Restaurang Öringen på ett spännande utbud av fisk från Vänern, vegetariskt och vilt från traktens skogar samt ekologiskt närodlade råvaror. Njut av mat tydligt präglad av årets säsonger och där maten tillagas utefter vad naturens skafferi erbjuder. Du kan också avnjuta bakverk gjorda på lokala råvaror.
Restaurangen är öppen enligt överenskommelse - endast bokade sällskap!

 

Guidad bäversafari

Bäversafari är ett stämningsfullt sätt att komma nära naturen. Kanoten glider medströms fram i solnedgången, mot bävertillhållen. Safarin lämpar sig för sällskap, men även barnfamiljer med något äldre barn. Det finns även möjlighet att hyra kanot och på egen hand utforska Flians rika djurliv och vackra miljöer.

Mångfacetterad omgivning

Herrtorp är en utmärkt utgångspunkt för dig som vill aktivera dig. I området finns flera mångfacetterade naturområden med vackra vandringsleder och bra cykelvägar. Du kan även paddla kanot och fiska i Flian eller besöka Hornborgasjön och beskåda den mäktiga trandansen.

Fotograf: Tuana Fridén

Herrtorp är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Herrtorps Qvarn är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

 

Kontaktinformation

Herrtorps Qvarn

Härlunda

53294 Skara


Telefon: +46 511 37 21 73


E-post: info@herrtorpsqvarn.se

Hemsida: herrtorpsqvarn.se