({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Brunsbo Gästgifveri

Brunsbo Gästgifveri
Skara

Avkopplande boende i välbevarad herrgårdsmiljö

Brunsbo Gästgifveri är en avkopplande oas med en ekologisk trädgårdsby och en anrik Biskopsgård med mycket atmosfär. Ät gott i historiska matsalar eller i växthusen och njut av bekväma hotellrum, en svit eller på Brunsbo Bed&Breakfast.

Historiskt boende med hemkänsla

Brunsbo Gästgiveri ligger vackert belägen i Skaraborg mitt emellan Vänern och Vättern på en 700 år gammal biskopsgård. Den natursköna herrgårdsmiljön har varit sig lik sedan 1400-talet och boendet erbjuder mysiga hotellrum, familjerum och en svit i herrgårdsbyggnaden. Det finns även Bed & Breakfast och sju stora lägenheter med självhushåll. Se hemsidan för erbjudanden och boendepaket.

 

Vällagat i café, växthus och matsalar

Njut av en middag i Svedberg Salonger omgiven av stearinljus i det gamla stenvalvet. Här blandas klassiska menyer med det moderna köket. Maten är i stor utsträckning hemlagad från grunden med lokala råvaror så långt säsongen erbjuder. Kanske en vin- och ostprovning i befästningsvalven skulle passa just ert sällskap?

 

Den ekologiska växthusbyn innefattar 8 orangerier med ekologiska odlingar av frukt, grönsaker, örter, kryddor och bär som serveras till gästgifveriets gäster. Växthusen passar utmärkt till trädgårdsfest, bröllop eller konferens.

Konferens, bröllop och festliga events

Boka ert nästa företagsmöte, konferens eller fest i Brunsbos eleganta lokaler. För företagseventet finns modern mötesutrustning och flera unika mötesrum med kapacitet från 4 till 90 gäster. Önskar ni lunch, middag, övernattning, underhållning och aktiviteter för årets kickoff och teambuilding? Kanske ett traditionellt släktkalas eller romantiskt bröllop? Krydda er vistelse med en 9-håls discgolfbana, terrängcykling, vandring, vedeldad bastu och badtunna. Mötes- och eventteamet skräddarsyr evenemanget efter era förutsättningar och önskemål.

 

Naturskön park och Pilgrimsled

Som gäst på Brunsbo Gästgifveri har du nära till flera naturreservat. Invid Pilgrimsleden ligger Gamla Biskopsgården i en naturskön parkmiljö där du kan känna historiens vingslag. Med anor som sträcker sig tillbaka till 1000-talet besitter Biskopsgården en rik och spännande historia som väntar på att bli upptäckt.

Fotograf: Jonas Ingman

 

Kontaktinformation

Brunsbo Biskopsgård

53296 Skara


Telefon: +46 511 177 10


E-post: info@brunsbo.se

Hemsida: brunsbo.se