({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

Gå till innehåll Tillbaka till början

Västsveriges bästa skidåkning

Endast 1 timme från Göteborg kan du träna på längdspår i världsklass och uppleva härlig utförsåkning för hela familjen. I Ulricehamn finns skidåkning för dig oavsett om du är nybörjare i skidbacken eller tränar längdskidåkning på elitnivå. Planera och boka din skidutflykt nedan!

Utförsåkning - Ulricehamn Ski Center

Ulricehamn Ski Center är ett av de bästa och populäraste ställena för vintersport i södra Sverige. Här hittar du en komplett vintersportanläggning med sex nedfarter och bra skidåkning för hela familjen.

Längdskidåkning på Lassalyckan

På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Här finns också bra möjligheter till både fikapauser och korvgrillning. Ta chansen att åka på en världscuparena!

Succé för världscupen i Ulricehamn

Den 21-22 januari 2017 tävlade världseliten i längdskidåkning i Ulricehamn. På plats fanns 60 000 åskådare och upplevde spännande tävlingar och en härlig folkfest. Nu ser vi fram emot nya tävlingar 2019!

Spårinformation

Boka en skidkurs

Boka ett vinterpaket

Öppna pister: 5/6

Vinter i Ulricehamn

I Ulricehamn kan du njuta av vintern både i längdskidspåren och i slalombacken. Här finns välpreparerade spår och backar för både barnfamilj såväl som för dig som tränar på elitnivå. Se filmen och bli inspirerad!

Mer skidåkning i Västsverige

Vi älskar vintern i Västsverige! Här hittar du tips för härliga dagar i skidspåret eller i backen. Ut och njut!

Vinterparadiset Billingen

På längden, tvären eller utför? Oavsett hur du gillar att åka skidor är Billingen platsen för dig. Här hittar du 40 km preparerade längdskidspår av olika karaktär. Är du sugen på att åka utför finns Billingebacken som bjuder på fin åkning och funpark för snowboard och skidor.

Billingen - Ett officiellt Vasaloppscenter

Falköping Alpin - för hela familjen

Falköping Alpin har fyra nedfarter som alla är belysta och har lika många liftar. Den moderna snökanonanläggningen gör backen till en av Västsveriges snösäkraste. Åker du hellre längdskidor finns det fina upplysta spår på Mösseberg i olika svårighetsgrad, ett med konstsnö.

Skidspår på Mösseberg

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}