({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Carolina Ehn/Lotus Hotel Group

Billingehus
Skövde

Hotell på berget Billingen, med utsikt över hela Skövde och nära till stan..

Öppna fönstret och se ut över Skövde och den västsvenska naturen. Kliv in till en varm och vacker hotellmiljö där både avkoppling och aktivitet råder. Hotellrummen har hög mysfaktor och du kan välja bland olika rumskategorier med varierande storlek och egenskaper.

Boende och spa för alla sinnen

Som gäst på Billingehus får du möjlighet att rå om både knopp och kropp. Hotellrummen finns i en mängd utföranden och storlekar - från mysiga Cosyrum och bekväma classic dubbelrum till superior- och deluxerum samt juniorsviter. Här finns till exempel ett 70-talsrum med vinylspelare och discokula. Kanske himmelssäng, egen bastu eller badkar mitt i rummet är något för dig? Oavsett vad du gillar så har alla hotellrum en sak gemensamt: Hög mysfaktor!

 

Från skaparna av Asia Spa och Art Garden Spa utvecklas här nästa sköna upplevelse för avkoppling och välmående. Inom kort kommer Billingehus nya Spa & Wellbeing kröna denna klassiska resort med nya retreats och behandlingar. Följ med i hotellets sociala media-kanaler och var först med att boka ett undergörande spapaket.

 

Säsongernas matupplevelser

I Sandbergs Matsal serveras vällagade och klassiska rätter på ett modernt sätt. Inspirationen hämtas från svensk matkultur och följer säsongernas skafferi.
Uno Bar & Bistromeny är lite enklare men har något för alla smakar och servering hela kvällen.
Bar Arne är den ”Lilla baren med den stora utsikten” där du kan njuta av cocktails, bubbel och alkoholfria alternativ.

 

Konferens med äventyr runt knuten

Billingehus har ett brett utbud av konferenslokaler, paketerbjudanden och roliga aktiviteter som passar dina önskemål och behov. Kontakta hotellet konferensteam så skräddarsyr ni ert paket tillsammans.

I direkt anslutning till Hotell Billingehus ligger Billingens fritidsområde som är en arena för rekreation och motion. På fritidsområdet, som även är officiellt Vasaloppscenter, finner du bland annat spår för längdskidor, utegym, promenadstråk, mountainbikespår, löpningsspår, vandringsleder, slalombacke, isbana, utomhusbad och en stor naturlekplats för barn.

 

Hotel Billingehus är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Hotellet är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

 

Kontaktinformation

Hotel Billingehus

Alphyddevägen

549 48 Skövde


Telefon: +46 500 44 57 00


E-post: info@billingehus.com

Hemsida: billingehus.com