({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Sweden Outdoor Festival - 16-17 september 2017

Titta, prova, smaka och känn på Sweden Outdoor Festival 16-17 september! För andra året arrangeras Sweden Outdoor Festival i Skövde. En aktiv helg på Billingen i Skövde med spännande prova-på-aktiviteter, SM i utomhusmatlagning, friluftsmässa, föreläsningar, tävlingar och massa av smarrig mat. Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga!

Grattis till våra vinnare!

Här presenterar vi våra vinnare i 24-timmarstävlingen där vinsten var en övernattning i vår friluftscamp samt vinnarna till "Gissa vikten"-tävlingen som genomfördes under Bry dig dagen.

Program - Sweden Outdoor Festival

Här finner du programmet för Sweden Outdoor Festival 2017.

Prova-på-aktiviteter

Festivalarmband

Föreläsningar

Mässområdet

Vi är ett miljömärkt event!

Sweden Outdoor Festival har fått diplomeringen Hållbart Event av Håll Sverige Rent och är det första evenemanget i Skövde som får denna diplomering! Miljömärkningen kommer att märkas på plats genom bl.a. sopsortering, användning av förnybara material och att skriftligt material ersätts med digitalt material samt skyltning på området.

Utomhusmatlagning

Vi vill lyfta utomhusmatlagningen och visa upp precis hur fantastisk den är! Under Sweden Outdoor Festival kan du uppleva & tävla i SM i Utomhusmatlagning, besöka vår pop up restaurang, möta våra råvaruproducenter och även själv testa att på utomhusmatlagning. Klicka dig vidare för mer information.

Upplevelser & uppvisningar

Tävlingar

Mathäng

Friluftscamp & boendepaket

Uppvisningsshow med Timbersports

Extremsporternas moder intar Sweden Outdoor Festival när svenska landslaget Stihl Timbersports kommer och bjuder på två actionfyllda shower!

Friluftshäng med Simon Jaktlund

Ta en paus i festivalens mysigaste och roligaste friluftshäng! Tillsammans med friluftsprofilen Simon Jaktlund skapar vi ett friluftshäng där du kan dricka kok-kaffe, testa slackline och longboard eller ta en rofylld paus i hängtälten.

Hitta till festivalen

Åk tillsammans med gratis buss eller cykla så spar vi på miljön!

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}