({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Utomhusmatlagning

Vi svenskar är tokiga i att grilla och visst är det något speciellt med mat som tillagats utomhus. Vi vill lyfta utomhusmatlagningen ytterligare och visa upp precis hur fantastisk den är! Under Sweden Outdoor Festival kan du uppleva & tävla i SM i Utomhusmatlagning, besöka vår pop up restaurang, möta våra råvaruproducenter och själv testa på utomhusmatlagning.

SM i utomhusmatlagning

Nu kör vi! 2016 arrangerades första gången någonsin SM i utomhusmatlagning. En lyckad tävling med många deltagare och besökare. I september är det dags igen och du har chansen att vara en av deltagarna. Anmäl ditt intresse redan idag!

Pop up restaurang med Smaka på Västsverige

Gunnebo Slott & Trädgårdar kommer under lördagen den 16 september bjuda på en lokalproducerad meny tillagad över öppen eld i Smaka på Västsveriges pop up restaurang.

Deltävling i Skellefteå

Nyhet för i är är att SM i Utomhusmatlagning får en deltävling i Skellefteå! I samband med Matfest i Skellefteå den 2 september kommer åtta lag från norra Sverige att göra upp om två finalplatser.

Prova på utomhusmatlagning

Under söndagen 17 september kommer du ha möjlighet att prova på utomhusmatlagning med samma utrustning och råvaror som under SM i utomhusmatlagning!

Möt våra råvaruproducenter

Våra råvaruproducenter, som levererar råvaror till tävlingen SM i utomhusmatlagning, finns på plats under lördagen och visar upp sig. Besök dem gärna och ta en titt på deras fantastiska råvaror.

Kurrar magen?

Besök vårt Mathäng!

Ta mig tillbaka till huvudsidan!

Klicka här och du kommer tillbaka till huvudsidan för Sweden Outdoor Festival.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}