({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Felix Odell

Lådfabriken
Edshultshall / Orust

Bed and Breakfast präglat av kreativitet och design

Bo på ett personligt och färgstarkt bed and breakfast med det bohuslänska havet utanför dörren. Huset som en gång var den pittoreska fiskebyns fisklådefabrik har byggts om till ett helt unikt boende präglat av ägarnas intresse för design och kreativitet.

Sköna miljöer, mat och unika rum

Mitt emellan Hällevikstrand och Mollösund på Orust hittar du Lådfabriken. I detta färgstarka bed and breakfast njuter du av sköna och väldesignade miljöer - med utsikt från terrassen över Bohusläns saltstänkta klippor och böljande hav. Rummen ligger på andra våningen, har eget badrum och är unikt inredda. Ett fjärde rum finns i trädgårdshuset. Efter ett uppfriskande morgondopp serveras en färgglad frukost på frukter och bär från trädgården. 

 

Tiny House vid havet

Lådfabriken erbjuder också ett EKO Tiny House i boendets nordöstra hörn med eget badrum och lounge. "Lådan" ligger naturskönt intill körsbärs- och valnötsträd och "njutsikten" vetter mot väster med vackra solnedgångar ner i havet. På loftet en trappa upp ligger sovrummet; entréplan erbjuder på ett lyxigt badrum och ett mysigt vardagsrum - med 4 meters takhöjd!

Mat från stora blå

Köksteamet har stort fokus på lokalt odlad fisk och skaldjur. Under hösten kan du följa med på hummerfiske och äta en 4-rätters hummersupé med en väl vald vinlista. När julen nalkas samlas nya och trogna gäster kring Lådfabrikens dignande skaldjursjulbord.

Restaurangen ingår i nätverket Smaka på Västsverige. Nätverket samlar restauranger och caféer som i nära samarbete med lokala producenter erbjuder västsvenska matupplevelser baserade på säsongsbetonade lokala råvaror.

Aktiv semester

På Lådfabriken finns det möjlighet att låna cykel och kajak. Ta chansen och åk på en tredagars cykelsemester med helpension där du cyklar tvärsöver Orust. Eller ge dig ut på paddeläventyr i ett av kustens vackraste paddelområden. Vill du hellre ta det lugnt kan du njuta av yoga i Lådfabrikens sköna miljöer, både inomhus och ute i naturen.

 

Kontaktinformation

Lådfabriken – Creative Seaside Accommodation

Sollid 398

47494 Edshultshall


Telefon: +46 304 521 00


E-post: info@ladfabriken.eu

Hemsida: ladfabriken.eu