({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Johannes Skoog

Prästgårdens Pensionat
Mollösund

Trivsamt boende i gammalt fiskeläge

Välkommen till det historiska och trivsamma Prästgårdens Pensionat i det gamla fiskeläget Mollösund, på den västsvenska kustön Orust. Prästgården, anno 1893, är varsamt renoverad för att erbjuda dig en rofylld och avkopplande miljö, med unik och ombonad inredning som präglar både huset och rummen.

Unika rum

På pensionatet kan du hyra rum eller varför inte hyra hela huset med släkten eller goda vänner för att träffas i en trivsam miljö. Alla rummen har en unik och ombonad inredning, avslappnat inrett för att du som gäst ska känna dig rofylld.

Prästgårdens pensionat

Fotograf: Johannes Skoog

Från golf till historia

Gillar du att spela golf kan du boka Prästgårdens golfpaket och spela på Sveriges tredje vackraste golfbana enligt Svensk Golf. Vill du hellre leva dig in i hur det kunde vara förr i tiden ska du besöka hembygdsmuseet eller museisjöboden. Du kan också sätta dig på ljugarbänken och lyssna till berättelser om livet till havs.

Matupplevelser i Mollösund

När hungern gör sig påmind kan du besöka en av de många restaurangerna i Mollösund. Föredrar du något enklare hittar du även affärer som säljer fiskdelikatesser i området.

Kontaktinformation

Prästgårdens Pensionat

Kyrkvägen 1

47470 Mollösund


Telefon: +46 304 210 58


E-post: info@prastgardens.se

Hemsida: prastgardens.se