({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Hotell Käringön
Käringön

Boende på historiska Käringön

Väster om Orust längst ut i havsbandet ligger Käringön, ett av Bohusläns historiska fiskelägen. Närhet till havet i kombination med öns historia gör boendet på Käringön unikt. På Hotell Käringön bor du centralt i smakfullt inredda rum. Här kan uppleva sommarens salta bad och vinters friska vindar.

Nära till äventyr året om

Oavsett när på året du kommer till Hotell Käringön bjuder ön och havet på både upplevelser, aktiviteter och avkoppling. Du kan bland annat njuta av enastående kokkonst, pröva fiskelyckan, fånga din egen hummer, göra utflykter till andra öar, bada och basta. Eller varför inte ta en vandringstur kring Käringön och upptäck öns fascinerande historia? 

 

Ät och drick med utsikt över hamnen

Hotellets restaurang ligger strax invid bryggan med en magnifik utsikt över hamnen. Här kan du slinka in på vällagad husmanskost och ”pubmat” med viss inspiration från havet, eller bara njuta av något gott att dricka i kvällssolen på uteserveringen. På sommarkvällarna är det alltid högtryck med musik, grillkvällar och annat roligt.

Vandrarhem som närmaste granne

För dig som söker ett enklare boende erbjuds rum i olika storlekar i det intilliggande vandrarhemmet. Här finns även en stor matsal, ett samlingsrum och en balkong med utsikt över Käringöns livliga hamn.

Fotograf: Amplifyphoto/ Markus Holm

Konferenser som skapar ro och väcker inspiration

Ta dig bort från stadspulsen och kom ut till Käringön på konferens. Här kan du kombinera lugna mötesstunder i en naturnära miljö med spännande, teambildande aktiviteter året om.

 

Kontaktinformation

Hotell Käringön

Skeppersholmen

47404 Käringön


Telefon: +46 304 563 30


E-post: Skicka E-post

Hemsida: karingon.se