({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Tjörns Havspensionat
Rönnäng, Tjörn

Boende och konferens i saltstänkt idyll

På Tjörns sydspets, en knapp timme från Göteborg, ligger Tjörns Havspensionat. Trots sin närhet till storstaden erbjuder denna saltstänkta idyll en avspänd och rogivande atmosfär. Byggnaderna klättrar längs berget och i de flesta fall har rummen en hänförande vacker havsutsikt över den västsvenska kustlinjen.

 

Upplevelser för stora och små sällskap

Är du en del av en liten grupp eller den något större gruppen där upplevelser och arrangemang är en viktig del av konferensen hittar du något som passar på Tjörns Havspensionat. En tur på havet är att rekommendera när du är i Rönnäng. Kanske en kajaktur, eller en båttur ut till någon av de bilfria öarna Åstol, Dyrön eller Marstrand. På Åstol hittar du Åstols Rökeri fiskerestaurangen med eget rökeri och butik. 

Tid att njuta

Det genuina och hemtrevliga miljöerna ser till att du som gäst får ev avslappnad och rofylld upplevelse oavsett om du är här privat eller med arbetet, genom att alltid erbjuda härliga matkreationer av fisk eller fågel. Köket använder lokala och ekologiskt producerade råvaror så långt det går. 

Bröllop & fest i vacker miljö

Går ni i bröllopstankar så har Tjörns Havspensionat den perfekta lösningen, med fest och boende och dessutom Rönnängs kyrka som granne. Pensionatet är vackert beläget på Tjörns sydspets, och med enastående utsikt över Västerhavet. Här får ni hjälp med en skräddarsydd helhetsupplevelse för att skapa den bästa möjliga dagen för just er.

Konferens med strålande utsikt

Boka er nästa konferens i en gemytlig pensionatsanda. Här finns goda möjligheter för både små och stora grupper som ni kan kombinera med upplevelser och arrangemang. Konferensrummen finns i varierande storlekar och är rymliga, ljusa och har all tänkbar utrustning samt en strålande havsutsikt.

 

 

 

Kontaktinformation

Tjörns Havspensionat

Kyrkvägen 22

47141 Rönnäng


Telefon: +46 304 67 70 80


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida