({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: SBT

Magasinet Härön
Härön,Tjörn

En saltstänkt njutning

Njut av en skärgårdsinspirerad och lokalt förankrad meny i Magasinet Häröns anrika lokaler från 1847. Det gamla havremagasinet erbjuder också ett nyrenoverat och charmigt boende, och utanför dörren väntar ett storslaget naturreservat, saltstänkta klippor och vackra vandringsleder.

Passionerad matlagning

Magasinet Härön drivs sedan 2019 av krögarparet pea&Rosenberg. De erbjuder en varierad och passionerad meny med ambitionen att servera dig som gäst en upplevelse; en måltid som kan vara både oväntad och unik, rustik och traditionell. De strävar ständigt efter att alltid leverera det främsta och servera så nära 100% egengjort och så lokalproducerat som bara är möjligt. Uteserveringen ligger direkt vid vattnet i Kyrkesund, och när vädret är lite busigt kan du sitta inne i den ombonade restaurangen.

Rum med havsutsikt

Här erbjuds nyrenoverade rum i olika storlekar, alla med sin egen personlighet och charm. Rummen har alla eget badrum och havsutsikt, och i korridoren finns ett bibliotek med sköna sittmöbler för att sjunka ner och njuta av en god bok, en tidning och en kopp kaffe. Frukosten serveras i restaurangen en trappa ner, och både i restaurangen och i flera av rummen är det tillåtet att ta med hunden.

Vandra på Härön

På denna bilfria ö som till största delen består av naturreservat finns flera vandringsleder som bjuder på härliga naturupplevelser. När du kommer högt upp på ön så kan du se Carlstens fästning i söder och fyren Trubaduren långt ute till havs. Du kan ta färjan från Kyrkesund, kommer du med egen båt kan du lägga till vid Magasinets brygga.

Kontaktinformation

Magasinet Härön

Härön

47190 Kyrkesund


Telefon: +46 760 18 53 33


E-post: info@magasinetharon.se

Hemsida: magasinetharon.se