({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Erik Nissen Johansen

Stenungsbaden
Stenungsund

Stärkande aktiviteter och avslappnande spa

Ända sedan 1963 har Stenungsbaden serverat sina gäster det goda livet på den bohuslänska ön. Kanske vill du svinga golfklubban på någon av de fem närliggande banorna eller ägna dig åt andra stärkande aktiviteter på Bluewater Sports & Health Club? Vill du koppla av kan du sträcka ut dig i en vilsam soffa på anläggningens spa eller unna dig en varm oljemassage.

Utmanande träning och avslappnande spa

Utmana dig själv i Stenungsbadens häftiga hinderbana, följ träningsstigen eller ge järnet på något av anläggningens träningspass. Härligt trött i kroppen kan du sedan sjunka ner i jacuzzin, wellnesspoolen eller slå dig ner i bastun. I behandlingsmenyn hittar du sköna behandlingar från topp till tå.

Segelbåt slår framför Stenungsbaden

Fotograf: Erik Nissen Johansen

Svensk mat med amerikanska influenser

I restaurangen serveras vällagad mat som är lätt att känna igen. Menyn har sin grund i det svenska köket med influenser från den amerikanska östkusten. Menyn anpassas efter vad årstiderna har att erbjuda. När helst det går används ekologiska råvaror, gärna från närområdet.

Rum för alla behov

Här finns även rum för alla behov och sällskap. Oavsett rum ingår alltid ekologisk frukost, WiFi, parkering och förstklassig service. För att du ska få en helhetsupplevelse har anläggningen fina erbjudanden som inkluderar entré till spa och hel- eller halvpension. Boka ett färdigt hotellerbjudande eller skräddarsy ditt eget paket med middagar och aktiviteter.

Boka boende >

Salta möten med RIB, skaldjur och spa

Stenungsbaden har möteslokaler av högsta klass och en makalös utsikt som frigör kreativa tankar i en naturskön miljö. Välj ett konferenspaket som passar ert sällskap med boende, mat och salta aktiviteter, såsom RIB, hinderbana, utomhusjacuzzi och spa.

Stenungsbaden är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Stenungsbaden är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor. Här finns även cyklar att hyra i perioden maj till september. 

Kontaktinformation

Stenungsbaden Yacht Club

Södra Stenungsön

44448 Stenungsund


Telefon: +46 303 72 68 00


E-post: info@stenungsbaden.se

Hemsida: stenungsbaden.se