({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Tim Kristensson

Hav & Logi
Skärhamn

Familjehus, vandrarhem och camping på Tjörn

Direkt på västkustens klippor i naturskön miljö ligger Hav & Logi. Här kan du bo på vandrarhem eller i rymliga arkitektritade familjehus med hög standard. Utanför familjehusen och vandrarhemmet finns även en camping där du kan stanna till. En varm sommardag kan du njuta av sol, salta bad och vackra bohuslänska klippor. Allt inom gångavstånd.

Olika boendealternativ

På Hav & Logi kan du hyra ett familjehus, komplett med välutrustat kök, tv och egen altan med utsikt över den omgivande naturen. Här finns sju bäddar. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra en våningssäng. Övriga sängar finns på ett sovloft. Vill du bo enklare kan du välja att bo på vandrarhemmet med gemensamt kök och tv-rum. Du kan även bo på campingen nedanför vandrarhemmet eller på någon av ställplatserna.

Från en 18-håls golfbana till världens svettigaste konstrunda

På Tjörn finns det mycket att göra. Här kan du bland annat gå en runda på en 18-håls golfbana, cykla längs de fina cykelvägarna, eller titta på konst i Pilane. Varför inte kombinera cykel och konst, och ge dig ut på världens svettigaste konstrunda? Parkera era cyklar utanför Nordiska Akvarellmuseet och upplev fantastiska målningar. Ta er vidare till Pilane gravfält och skulpturparken Skulptur i Pilane. En upplevelse för alla där spännande konst visas upp mitt blad de betande fåren. Har du inte möjlighet att ta med egen cykel kan du i perioden maj till september hyra cykel på Hav & Logi. 

Kontaktinformation

Hav & Logi

Röavallen 1

47195 Skärhamn


Telefon: +46 304 67 17 40


E-post: info@havologi.se

Hemsida: havologi.se/