({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: 

Verktyg & manualer

Här har vi samlat verktyg och manualer som kan stötta dig som företagare i besöksnäringen i södra Bohuslän.

VÄRDSKAP VÄSTSVERIGE - EN DIGITAL VÄRDSKAPSUTBILDNING
Turistrådet Västsverige har tagit fram en digital värdskapsutbildning som vänder sig till dig som arbetar inom den västsvenska besöksnäringen. Syftet är att vi i Västsverige ska bli bäst på värdskap.

Därför är värdskap viktigt
Ett gott värdskap är unikt. Som gäst får man inte ta del av ditt värdskap någon annanstans. Platsen, naturen, maten och aktiviteterna påverkar vart vi väljer att resa, men vi reser också för att träffa nya människor. Det är mötet med människor som skapar bestående intryck och påverkar hur vi väljer att prata om platsen med andra, rekommendera, stanna längre och återvända.

Syfte
Värdskap Västsverige vänder sig till dig som kanske redan har stor vana av att möta gäster i ditt arbete, eller till dig som är helt i din roll. Ambitionen är att den här utbildningen ska ge dig möjligheten att reflektera över ditt värdskap och få nya insikter.

Så går Värdskap Västsverige till
Värdskap Västsverige är digital, en E-learning, och du gör den vid din dator eller läsplatta. Utbildningen tar ca en timme och varvar övningar med reflektioner och fakta, och du möter både värdar och gäster som ger sin syn på värdskap. Efter avslutad utbildning genomgår du ett kunskapsprov och får därefter ett diplom.

För vem?
Värdskap Västsverige är framtagen för personal i företag och turistorganisationer inom besöksnäringen och dess personal.

Visst låter det intressant! Maila ditt intresse till jane.ostman@sodrabohuslan.com för att få tillgång till utbildningen. 

Information om utbildningen på Turistrådet Västsveriges hemsida >>

Idé och ägare: Turistrådet Västsverige, Digital producent: StageIT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BILD & TEXT - Skapa fler affärer med hjälp av säljande texter och bilder

Det är en konst att skriva bra texter och välja bilder som väcker lust och längtan hos besökaren.

Målet med kommunikationen är att hjälpa den potentiella resenären att fatta ett köpbeslut – att gå från drömma till planera och boka i den komplexa resecykeln.

Här kan du ladda hem en guide där vi dig lite tips, med målet att du ska göra ännu bättre affärer. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EXPORTMOGNAD - SVERIGE NORDEN VÄRLDEN 
För att enklare kunna definiera vad som krävs av företag för att ta de skall kunna ta del av våra marknadsföringsinsatser, har ett system kallat Sverige-Norden-Världen tagits fram. Målet är att systemet ska resultera i att fler företag blir exportmogna.

Manual Sverige - Norden - Världen (pdf-fil)>>

Vill du har råd och stöd i ditt exportmognadsarbetet? Kontakta maria.gunvaldsson@sodrabohuslan.com

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}