({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Ramsvik Stugby & Camping

Ramsvik Stugby & Camping
Hunnebostrand

Saltstänkta äventyr och bekvämt boende vid havet

Njut av semestern i Ramsvik Stugby & Campings bekväma boende i stuga eller husvagn. Stugbyns saltstänkta aktiviteter passar både barn som vuxen och den storslagna naturen erbjuder både hav, sandstrand och ett rosa klipplandskap i bohuslänsk granit.

Bekväma stugor i Ramsviks färger

Boka någon av Ramsvik Stugby & Campings 11 nya, arkitektritade stugor och få en njutfull vistelse där ett bekvämt boende blir grunden till nya, härliga semesteräventyr. Eller är kanske campingplatsen perfekt för er kommande sommarsemester?

Västkuststugorna är 45 kvm med två sovrum fördelat på en dubbelsäng respektive två enkelsängar och en överslaf; anpassat för 5 pers/stuga. Stugorna har fullt utrustade kök, badrum och en möblerad uteplats. Inredningen går i samma toner som naturen på Ramsvik, och gör stugan till en mysig och härlig plats att chilla på efter en dag i naturen eller på stranden.

 

Stugorna ligger, precis som alla stugor på Ramsvik, inom 100 meter från havet, stranden och krabbfiskebryggan. Lika nära är det till naturreservatets alla vandringsleder och till restaurangen där man kan äta både frukost, lunch och middag med en enastående havsutsikt.
Ramsvik Stugby & Camping är en hundvänlig boendeanläggning - se hemsidan för mer info.

Aktiviteter för hela familjen

Campingen är inte minst barnens paradis med bland annat krabbfiskebrygga, sandstrand, lekplats, volleybollplan, spelhall, glassrestaurang och disco. Här kan du hyra bland annat motorbåtar, kajaker och vattencyklar för en tur på havet. I det vackra naturreservatet med sitt rika djurliv kan du stöta på räv, rådjur och älg och se havsfåglar. Ramsvik Stugby & Camping har en mängd roliga paketerbjudande och aktiviteter för hela familjen.

Är du fiskeintresserad kan du följa med en yrkesfiskare från Smögen på en fisketur. När du börjar känna dig hungrig är du välkommen att njuta av goda grillrätter och smarrig glass i Ramsviks restaurang.

 

Vandring i Ramsviks naturreservat

Naturreservatet på Ramsvik är vackert med sitt magnifika klipplandskap kantat av havet. Med campingens vandringspaket bor du i sjöbodstugor och äter gott i restaurangen. Till vandringen får du med dig ett lunchpaket, liksom kartor och en folder med Bohusläns vanligaste växter. Efter vandringen kan du bada bastu, ta ett dopp i havet och äta en god middag i restaurangen.
Vandring, MTB, paddling eller fågelskådning - vilken outdoor-typ är du?

Kontaktinformation

Ramsvik Stugby & Camping

Ramsvik

45692 Hunnebostrand


Telefon: +46 523 503 03


E-post: info@ramsvik.nu

Hemsida: ramsvik.nu