({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Matilda

Limmareds Säteri
Limmared

Gårdsbutik med lokalproducerat kött

Välkommen till Limmareds Säteri och Gårdsbutik i södra delen av Västsverige. Här kan du handla gårdens eget kött, andra lokalproducerade varor och kläder. Köttet kommer från egna djur som fötts upp och styckats på gården. Du kan även plocka din egen majs och jaga vildsvin.

Gustaf Ruthensparres hemtrakt

I ett av husen på Limmareds Säteri bodde förr i tiden grundaren av Limmareds Glasbruk, Gustaf Ruthensparres. Idag är det istället gårdens ägare som är bosatta i huset. Den trevliga gårdsbutiken hittar du i en närliggande byggnad.

Säteriet är en certifierad InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Limmareds säteri är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Utforska närområdet

I närheten av Limmareds säteri och Gårdsbutik, i södra Västsverige, ligger Limmareds samhälle med Glasets Hus och en mysig gata full med second hand och antikt. Utmed Glasets Hus går Ätradalsleden och Sjuhäradsrundan som tar dig vidare mot Ulricehamn och Gårdarna runt sjön eller ner mot Svenljunga/Fegen och vidare mot Halland, Falkenberg och Kattegattleden. 

Gårdsbutiken är medlem i Smaka på Västsverige. En certifiering som samlar restauranger, producenter och gårdsbutiker som erbjuder hållbara och genuina västsvenska produkter och matupplevelser baserade på säsongsbetonade lokala råvaror.

Kontaktinformation

Limmareds Säteri

Limmareds säteri

51450 Limmared


Telefon: +46 325 719 18


E-post: Skicka E-post

Hemsida: limmaredssateri.se