({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Robert Dahlberg

Everts Sjöbod
Grebbestad

Fiska, vittja och njut av havets delikatesser

Följ med ut på havet för att fiska makrill, vittja hummer- eller krabbtinor och lär dig mer om de delikata ostronen. Hos Everts Sjöbod i Grebbestad kan du njuta av skaldjur, bada i vedeldad badtunna och bo med havet som närmaste granne. Den traditionella sjöboden från 1800-talet bjuder på Bohusläns bästa sidor året runt.

Skaldjursäventyr

Upplev hur det är att fiska hummer, krabba och makrill i den västsvenska skärgården. Följ med Everts Sjöbod ut på hummerfiske och dra på egen hand upp havets svarta guld. Avsluta dagen med att njuta av en hummersupé i den varsamt renoverade sjöboden. Du kan även boka en ostronprovning eller ostronsafari där du lär dig mer om denna välkända delikatess och hur du öppnar dem. Sedan får du givetvis avnjuta dem tillsammans med Carnegieporter. Everts Sjöbod ingår i nätverket Smaka på Västsverige. Nätverket samlar restauranger och caféer som i nära samarbete med lokala producenter erbjuder västsvenska matupplevelser baserade på säsongsbetonade lokala råvaror.

 

Bo granne med havet

Vill du stanna över natten kan du välja att bo i ett av de havsnära dubbelrummen i anslutning till sjöboden. Alla rum ligger på stranden och flera av dem har utsikt över havet. Rummen har tillgång till privat brygga, uteplats, dusch, toalett och gemensamt sällskapsrum med kök.

 

Kontaktinformation

Everts Sjöbod

Grönemadsvägen 61

45795 Grebbestad


Telefon: +46 525 142 42


E-post: info@evertssjobod.se

Hemsida: evertssjobod.se