({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: TanumStrand

TanumStrand
Grebbestad/Fjällbacka

Hotell och spa vid strandkanten

I Fjällbacka skärgård, en av Sveriges vackraste platser, finner du TanumStrand. Oavsett om du är här för att arbeta, träna, koppla av, njuta av bastu och bad, gå på spa eller äta gott, finns allt du behöver på TanumStrand. En plats bland klippor och skär vid Skagerraks strandkant.

Äventyr eller avkoppling

Det strandnära läget erbjuder ett stort utbud av aktiviteter. Vad sägs om kräftkok på bryggan, sillprovning i sjöboden eller utomhusträning på klipporna? Du som vill varva ner och ta det lugnt kan besöka hotellets nordiska spa, bada bastu och utmana dig med ett havsdopp från bryggan.

Spagäster på TanumStrand.

Fotograf: Fotograf Maja Kristin Nylander

God mat för kropp och själ

Handplockade ostron från Grebbestads ostronbankar, kräftor, krabbor, musslor, räkor och nyskördad krispig tång är en del av matupplevelsen i restaurang Latitud 58°. Restaurangens kockar har komponerat en meny som passar såväl den mest kräsna av finsmakare som den hungriga barnfamiljen.

Havsnära boende

På TanumStrand bor du alltid havsnära. Här kan du somna gott i ett hotellrum med utsikt över havet. Bokar du en stuga har du alltid egen uteplats och nära till havet, restaurang och badanläggning. Kommer du sjövägen kan du lägga till i gästhamnen, granne med restauranger, aktiviteter och anläggningens spa.

TanumStrand är en hundvänlig boendeanlägning - se hemsidan för mer info.

Solnedgång på TanumStrand.

Fotograf: Fotograf Eric Bock

Möte på TanumStrand

TanumStrand är ett av Bohusläns största möteshotell med en flexibel eventhall för riktigt stora möten och mysiga sjöbodar med salta havsvindar in på knuten för mindre sällskap.

TanumStrand är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? TanumStrand är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Kontaktinformation

Tanums Hotell- och Konferensanläggning

TanumStrand

45795 Grebbestad


Telefon: +46 525 190 00


E-post: bokning@tanumstrand.se

Hemsida: tanumstrand.se