({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
 • Overlay over image

  Tidaholm

  Välkommen till vårsköna Tidaholm.

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Hökensås

  Hökensås är ett paradis för fiskaren, naturälskaren och familjen.

  Fotograf: 

Välkommen till Tidaholm

I Tidaholm är ingenting långt borta. På bara en liten stund växlar du från uteserveringen på torget till badplatsen eller fiskevattnet. Det sägs att Tidaholm är Skandinaviens mittpunkt, en liten mysig stad med aktiv bygd där kreativiteten frodas. Vackra Tidan porlar genom staden och binder samman skön natur med charmig stadsmiljö. Det är kring Tidan som staden Tidaholm har vuxit fram och små oaser har skapats kring det rinnande vattnet. Överallt hittar du kulturhistoriska intressanta miljöer samt omväxlande och vackra naturscenerier. Öppna landskap, djupa skogar och härlig blandskog kännetecknar bygden.

Naturupplevelser

Matupplevelser

Kulturupplevelser

Fiske

Evenemang

I Tidaholm är det alltid något på gång. Läs mer i vår evenemangskalender. Bilar, musik, mat, idrottsevenemang, julmarknad och kräftfiske. Under årets alla dagar finns arrangemang och aktiviteter att ta del av - de flesta av dem återkommande år efter år.

Hökensås

Hökensås är ett paradis för fiskaren, naturälskaren och familjen. Här finns fina vandringsleder och gott om bär och svamp. Mest känt är området bland fiskeintresserade. Med ett femtiotal sjöar och tjärnar, varav trettio är utmärkta fiskevatten, ses Hökensås som ett paradis för fiskare - såväl proffs som amatörer.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}