({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Uddevalla TURISTCENTER

    Fotograf: 

Besök Uddevalla TURISTCENTER i Gamla Badhuset

Till oss är du välkommen året om för inspiration och information. Uddevalla TURISTCENTER ligger i ett vacker gult tegelhus, Gamla Badhuset, precis intill vattnet i Södra hamnen. Det är lätt att ta sig hit med både bil, buss, tåg eller varför inte båt? Uddevalla Gästhamn ligger precis utanför och det är härifrån Skärgårdsbåtarna tutar för avgång. Vi driver även ett sommaröppet Hamnkafé och vid ett besök här möts man av doften av nybakade kanelsnäckor och nybryggt kaffe. Glassdisken är fylld med färgglada och goda smaker som svalkar gott en varm och solig dag. Välkomna in!

Öppettider & kontakt

Du är varmt välkommen att besök oss i Gamla Badhuset, Södra Hamnen 2 i Uddevalla. Vi har öppet måndag - söndag kl.08-19. Ni kan även nå oss via mail: info@uddevalla.com eller via telefon: 0522-698484. Tveka inte på att kontakta oss!

JUST NU HOS OSS!

Hyllorna är nu fyllda till bredden med material hos oss på Uddevalla TURISTCENTER och besökarna blir allt fler, men inte nog med det - vi på TURISTCENTRET har även börjat hyra ut cyklar. Kom förbi för mer information eller varför inte en skopa glass en varm sommardag?

Hyr din cykel hos oss!

Vare sig du planerar en regelrätt cykelsemester eller bara vill ta dig en stilla tur längs kusten en sommarkväll är Uddevalla ett utmärkt val - här finns cykelvägar, cykelleder och cykelvänliga vägar. Och med Uddevallas strategiska läge, i hjärtat av Bohuslän, leder de flesta cykelvägar hit! Har du ingen cykel?

Boka kryssning med Skärgårdsbåtarna

Från maj till september kan du njuta av salta skaldjur ombord, kryssa till en bohuslänsk pärla eller ta båten till någon av Uddevallas badplatser! Hos oss på Uddevalla TURISTCENTER kan du boka din kryssning via telefon 0522-698484 eller besök skärgårdsbåtarnas hemsida!

Låt oss inspirera dig!

Läs vår nya inspirationsbroschyr!

Ljungskile - en del av Uddevalla

Bokenäset - en del av Uddevalla

Läs sommaren Uddevalla&DU

...med en välfylld evenemangskalender!

Uddevallakartan 2017

Karta över Uddevalla centrum

NY(!) layout på årets Bohuslänmagasin!

Hitta i Bohuslän!

Här hittar du 2017 års karta

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}