({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkomna till Ulricehamn!

    Fotograf: 

Vi skapar vinter!

Med årstidernas växlingar sker en förändring i staden. Att vintertid kunna erbjuda toppkvalité i spår och backar så långt söder ut är för oss en enorm tillgång. Testa dina färdigheter i pisterna eller tänj på gränserna bland hopp och rails. Skidar du heller på längden så är Ulricehamn södra Sveriges första officiella Vasaloppscenter med långa fina spår. Ulricehamn passar både nybörjare och erfaren, gammal som ung.

Boka ett paket i Ulricehamn!

Njut av en härlig spaupplevelse, en weekend med skidor, en rofylld cykeltur, god mat och ett bra boende. Varmt välkomna!

X-Country Center Ulricehamn

En anläggning. Tre discipliner! Skidor, trail running och mountainbike – hos oss hittar du en mängd olika träningsalternativ för Vasaloppets tre discipliner. Plus rullskidor. Terrängen är varierad, naturskön och det finns spår för såväl motionär som elitidrottare.

Shopping i Ulricehamn med känsla och kvalité

Hos oss i Ulricehamn hittar ni både varumärkes- och småstadsshopping, mysiga gårds- och delikatessbutiker. Gällstad Sveriges Trikåcentrum erbjuder ett stort utbud av välkända varumärken, alltid med hög kvalité och ett pris som är värt resan! Varmt välkomna!

Mer att se och mer att uppleva.

Gå på upptäcktsfärd i Ulricehamn. Cykla, vandra eller ta en tur på hästryggen. Se bio på Folkets Hus eller spela bowling. Isfiska på någon av våra sjöar eller ta ett vinterbad på Kallbadhuset. Hos oss hittar ni ett brett utbud av aktiviteter.

Ett brett utbud av aktiviteter i Ulricehamn

Hos oss hittar ni bra och roliga aktiviteter för hela familjen!

Kriminalserien SAKNAD

I februari 2016 spelade Colin Nutley in kriminalserien Saknad i Ulricehamn! Helena Bergström spelar poliskommissarie Maja Silver som återvänder till Bogesund för att läka sin relation med sin dotter Sofia, spelad av Molly Nutley.

Vilken Jävla Cirkus

Helena Bergström är tillbaka i Ulricehamn! Denna gången är hon här för att regissera sin egen film, Vilken Jävla Cirkus. Filminspelningen startade i slutet av januari 2017.

Pärlan hälsar dig välkommen till Ulricehamn!

Heeej! Äntligen är jag här 🤗 Pärlan heter jag och jag ska visa dig mitt Ulricehamn! Jag kommer dyka upp när du minst anar det😌 Hashtaga gärna #pärlanulricehamn så att jag får se hur bra jag blir på bild! 📸

Evenemang & Biljettförsäljning

Därför ska du besöka Ulricehamn!

Sköna promenader & tuffare vandringar

Upplev Ulricehamn på cykel! 95km bilfri banvall

Åsundens pärla

En liten stad och bygd som hittat sitt rätta jag. Som vågat se på sig själv med öppna ögon. Sett sina fördelar i form av det nära, vackra, rofyllda och tidlösa. Som tagit vara på värdet att vara liten och spetsig. Kom till oss vi lovar att ta väl vara på er!

Gårdarna runt sjön

Änglagård

Saknad - Colin Nutley

Guidning för grupper

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}