({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkomna till Ulricehamn!

    Fotograf: 

Änglagård 25 år!

Colin Nutleys första film i serien om Änglagård hade premiär 1992 och sågs då av över 1 miljon biobesökare. Filmen är numera en svensk filmklassiker. I år är det 25 år sedan och det vill vi uppmärksamma och fira! I två veckor i slutet av augusti och i början av september kommer det vara aktiviteter runt om i kommunen med koppling till Änglagårdsfilmerna.

Evenemang & Biljettförsäljning

Sommarkonsert med Tomas Andersson Wij

Missa inte premiärspelning i Hermans lada den 30 juni. En konsert uppe på logen i Änglagårdsbygden som blir en upplevelse att minnas. En unik och finstämd kväll med Tomas Andersson Wij och hans sång och vackra texter.

Ulricehamn - Mer att se, upptäcka och göra!

Läs vår nya broschyr och låt dig bli inspirerad. När du besöker Ulricehamn hoppas vi att det infinner sig en speciell känsla hos dig. Att vi skapar ett bestående intryck!

Pärlans favoriter!

Gårdarna Runt Sjön

Upptäck bygden med audioguide

Cykla och Vandra

I Ulricehamn har vi 95 km bilfri asfalterad banvall, ett väl utbyggt nät av småvägar, vackra vyer och många sevärdheter. Den vackra och omväxlande naturen inbjuder också till sköna promenader och tuffare vandringar. Det finns flera vandringsleder och intressanta naturstigar.

En anläggning. Tre discipliner!

Skidor, trail running och mountainbike – hos oss hittar du en mängd olika träningsalternativ på Vasaloppscentret i Ulricehamn. Terrängen är varierad, naturskön och det finns spår för såväl motionär som elitidrottare.

Upplev Ulricehamn till fots, på hjul, på sjön...

Gå på upptäcktsfärd i Ulricehamn. Cykla, vandra eller ta en tur på hästryggen. Se bio på Folkets Hus eller spela bowling. Fiska i någon av våra sjöar eller ta ett bad på Kallbadhuset. Hos oss hittar ni ett brett utbud av aktiviteter.

Meet the Locals

Åk med på en tur och se "Gårdarna runt sjön" tillsammans med Gun! Det finns många sätt att komma nära vardagslivet i Västsverige och det är inte så krångligt som du kanske tror. Här hittar du en local som vill dela med sig av sitt Västsverige!

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}