({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Ulf Odenspjut

Torpa Stenhus
Länghem

Upplev svunna tider

Att kliva in i Torpa Stenhus är som att förflyttas flera hundra år tillbaka i tiden. Här kan du gå på guidade slottsvisningar, slottsteater eller besöka hantverkarna. Under Medeltidsdagarna fylls Torpa Stenhus av gycklare, hantverkare, riddare och bågskyttar. Kan du inte få nog av slottet kan du övernatta i någon av de omkringliggande byggnaderna.

Äta och fika

Känner du dig hungrig är du välkommen att slå dig ner i Torpa Stenhus slottscafé och restaurang och njuta av god mat baserad på säsongens delikatesser och slottets hundraåriga jakttraditioner. Gården har ett eget hjorthägn så tyngdpunkten ligger ofta på vilt. I det mysiga caféet möts du av doften från nybakta kanelbullar, kärleksmums och gräddtårtor.

Riddarsalen på Torpa Stenhus.

Fotograf: Håkan Ringius

Vackert boende

För en komplett vistelse kan du spendera natten i Torpa Stenhus vackra omgivningar. När du har vaknat kan du promenera längs de närliggande vandringslederna och besöka de intressanta sevärdheterna.

Konferens och högtidsfirande

Konferera eller fira en festlig högtidsdag i Torpa Stenhus unika miljö med både stora och mindre lokaler. Som konferensdeltagare är ni gäster på ett privatägt gods som erbjuder personlig service och modern utrustning i en unik slottsmiljö. Addera en slottsvisning med medeltidsmingel - eller en rolig teambildande aktivitet som förgyller er vistelse.

Fotograf: Torpa Stenhus

Torpa Stenhus är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Torpa Stenhus är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Kontaktinformation

Torpa Stenhus

Torpa Stenhus

51452 Länghem


Telefon: +46 33 28 12 70


E-post: info@torpastenhus.se

Hemsida: torpastenhus.se