({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Mats Lind

Lassalyckan - Officiellt Vasaloppscenter
Ulricehamn

Kvalitetssäkrat för skidor, löpning och mountainbike

Välkommen till Lassalyckan för att vässa formen och lära dig mer om teknik, utrustning och kost för att få ut mer av din träning. Lassalyckan är officiell Vasaloppspartner och erbjuder vasalöpare och andra motionärer kvalitetssäkrade träningsmöjligheter året runt.

En skidåkare med fart tar sig fram på vit snö

Fotograf: Mats Lind

Utnämnt till officiellt Vasaloppscenter

Att vara officiellt Vasaloppscenter innebär höga krav på träningsmöjligheter, boende och kompetens kring teknik och kost. Utnämningen är en kvalitetssäkring för anläggningar med en medveten satsning på någon av Vasaloppets tre discipliner: skidåkning, löpning och mountainbike. Numera har Lassalyckan även en certifierad Vasaloppscoach. Markus Jönsson är instruktör inom framförallt skidåkning och verksam sedan flera år på området. 

Mer om certifieringen

 

Kurser och personlig träning

Om du vill utveckla din teknik och få en skjuts i din träning kan du ta hjälp av Lassalyckans duktiga instruktörer. Du kan få hjälp med träningsplanering och uppföljning samt vara med på kurser och läger inom skidåkning, löpning och mountainbike. Runt större arrangemang erbjuds paketlösningar med boende, mat och service. Allt för att du ska kunna fokusera på din prestation och upplevelsen runt den oavsett om du är nybörjare, motionär eller mer erfaren idrottare.

Stark skidtradition

Ulricehamn är känt som en av Västsveriges mest snösäkra platser och har en stark skidtradition. Här har profiler som landslagssprintern Hanna Falk och trefaldige Vasaloppssegraren Oskar Svärd fått sin skidfostran. Lassalyckan kan idag stoltsera med en av Nordeuropas modernaste konstsnöanläggningar, vilket gjort att arenan använts vid världscuptävlingar i längdskidåkning.

Kontaktinformation

Lassalyckan

Skidstadion Lassalyckan

52333 Ulricehamn


Telefon: +46 321 59 59 59


E-post: turist@nuab.eu

Hemsida: lassalyckan.se