({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: 

Evenemang kring cykel- och vandring i Sjuhärad

I Sjuhärad finns det många intressanta och roliga evenemang inom vandring och cykling. Ett spännande och stort evenemang är (X)Sites längs Sjuhäradsrundan. Det innebär att ett antal konstverk har tagit plats längs cykelleden i Ulricehamn, Tranemos och Svenljungas kommuner. Läs mer om fler evenemang i listan nedan som uppdateras löpande.

Oktober

16-22 oktober - Hälsovecka i Borås med många olika arrangemang och aktiviteter med hälsan i fokus! Skogsutflykter, tipspromenader, hälsosam matlagning, möjlighet att låna stavar och stegräknare på biblioteken och förstås en massa annat. Läs mer här.

21 okt - Friluftsfrämjandet i Mark anordnar en vandring i Älekulla i samband med Skållareds Marten, Marks kommun. Läs mer här.

29 okt - Frilufsarna i Fritsla, äventyr och spänning för barn/ungdomar som är mellan 9 och 13 år, Marks kommun. Läs mer här.

 

November

25 nov - Frilufsarna i Fritsla, äventyr och spänning för barn/ungdomar som är mellan 9 och 13 år, Marks kommun. Läs mer här.

 

Återkommande evenemang

STF Borås arrangerar onsdagsvandringar runtomkring Borås. Läs mer här.

Friluftsfrämjandet i Borås anordnar söndagsvandringar i Boråsområdet. Läs mer.

Vandringsgruppen - Senderismo
Tänker du att du kanske skulle vilja ut och vandra oftare? Du kanske vill ut och vandra tillsammans med andra, men inte själv? Vill du göra några nya bekantskaper? Då kan vi tipsa om vandringsgruppen ”Senderismo – vandringsgruppen för dig i Ulricehamnsbygden”. Vanligtvis går de runt 10 km, fikar och har det trevligt. Välkommen att gå med!

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}