({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Officiellt Vasaloppscenter

    En anläggning. Tre discipliner! Skidor, trail running och mountainbike.

    Fotograf: 

Officiellt Vasaloppscenter

X-Country Center på Lassalyckan i Ulricehamn är södra Sveriges första officiella Vasaloppscenter. X-Country Center erbjuder Vasalöpare och andra motionärer kvalitetssäkrade träningsmöjligheter året runt.

Träna året om i Ulricehamn

Om du vill utveckla din teknik och få en skjuts i din träning är ett bra tips att ta hjälp av en av våra duktiga instruktörer.

Spår & Leder

Under barmarkssäsongen används skidanläggningens spårsystem för trail running och mountainbike. I närheten har du även 8 mil asfalterade banvallar och gångvägar för rullskidor/inlines, 10-15 mil tränings-, vandrings- och cykelleder, belysta leder för skidgång vid alpinanläggningen Ulricehamns SkiCenter.

Kurser & läger

Personlig träning

Lassalyckan - Idrott & rekreation för alla!

Lassalyckan är en unik anläggning med mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter. Här finns konstgräsplaner, ishall, inomhushall, spelplaner för amerikansk fotboll, boulebanor mm. Välkomna!

Västgötaloppet Cykel

Sedan 2010 har arrangörerna av Västgötaloppet arbetat för att utveckla sitt långlopp på skidor till ett året runt-arrangemang med terränglöpning och långlopp på mountainbike på programmet. Ambitionen är att utveckla Västgötaloppet till ett året runt arrangemang.

Utegym - öppet dygnet runt

Skidgång i skidbacken

Skidbacken är en populär träning- och samlingsplats året om. Under barmarkssäsongen är skidbacken öppen för allmänheten att motionera i. Oavsett träningsnivå erbjuder backarna tacksam helkroppsträning.

Västgötaloppet Skidor

Västgötaloppet är ett av Sveriges äldsta långlopp på skidor. Seedningsgrundande till Vasaloppet. Kom och upplev skidfesten på Lassalyckans Friluftsområde i Ulricehamn du också!

Lassalyckan är en världscuparena!

Lördag och söndag 21-22 januari 2017 hände det - världscupen i längdskidor. Det blev en riktig folkfest med aktiviteter under hela veckan för både stora och små. Gör som världseliten i längdskidåkning - hitta bästa glidet i Ulricehamn!

Världscupen i längdskidor är tillbaka!

Boka in den 26 - 27 januari 2019 för FIS Cross-Country World Cup Ulricehamn! Mer information kommer.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}