({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Sjötorps Säteri
Larv

Naturskönt boende kring ekologisk brukad mark.

På Sjötorps Säteri bor du i ett naturskönt område utanför det lilla samhället Larv, i mitten av Västergötland. Här bor du vid skogen, med vackra ängar och sjöar runt knuten. Här finner du även betande hjortar, kor och hästar i de vackra omgivningarna.

Boende

Här på Sjötorps Säteri kan du välja mellan att bo i en egen stuga med all tänkbar komfort och utrustning för självhushåll eller på deras B&B i ena flygelbyggnaden eller i den nyrenoverade huvudbyggnaden. Rummen är smakfullt renoverade i tidstypisk stil. Alla boende serveras en ekologisk frukostbuffé på morgonen.

Sjötorps Säteri tar även emot större sällskap för konferenser eller andra tillställningar.

Säteriet var förr en adelsgård och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1200-talet.

Café

Här finns också ett café som har öppet vissa dagar i veckan. Här hittar du goda bakverk, våfflor och smörgåsar. Cafeet håller sommartid till i magasinet och vintertid i huvudbyggnaden.

Avslappnande vildmarksbad

Söker du avkoppling finns säteriets vildmarksbad till ditt förfogande. Sjunk ner i den varma badtunnan eller slappna av i bastun. Känner du dig modig kan du ta ett dopp i sjön.

Evenemang

Varje år anordnas julmarknad, påskmarknad och veteranfordonsträff. Sjötorps Säteri anordnar även återhämtningshelger och vinprovnongar. Vill du skapa ett eget evenemang hos dem är det möjligt.  

Kontaktinformation

Sjötorps Säteri

Sjötorp Larv

53462 Larv


Telefon: +46 706 11 37 85


E-post: Skicka E-post

Hemsida: sjotorpssateri.com/