({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Carla Karlsson

Lumber & Karle
Kvänum

Modernt boende med egen bowlinghall

Här bor du med landsbygden utanför fönstret och med en familjär stämning i huset. Rummen är ljusa, fräscha och personligt inredda. I anläggningens spa-bad och relaxavdelning kan du koppla av efter en hektisk dag. Vill du hellre göra något aktivt tillsammans med vänner och familj kan du bowla i anläggningens bowlinghall. Efter en upplevelserik dag kan du sedan äta gott i restaurangen.

Avkoppling med värme och bubblor

Som gäst hos Lumber & Karle har du fri tillgång till hotellets relaxavdelning med bubbelbad, bastu och ett litet gym. Här kan du njuta tillsammans med vänner eller kollegor.

Fotograf: Carla Karlsson

Svensk tradition med globala influenser

I köket förenas svensk tradition med moderna globala influenser. Botanisera i menyn och välj anrättning allt efter hunger och humör. Låt köksmästarna och deras rutinerade kockar ta med dig på kulinariska äventyr.

En man torkar av ett bord på en servering

Konferens – med det lilla extra

Konferera i moderna lokaler med den senaste tekniken och välj till kringarrangemang som exempelvis bowling eller shuffleboard.

Boka tryggt

Lumber & Karle vill göra din vistelse på hotellet, konferensen, restaurangen och de olika aktiviteterna i huset så trygg och säker som möjligt. Här kan du läsa mer om utökade säkerhetsrutiner.

Lumber & Karle är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Lumber & Karle är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Ta Sista-Milen-Bilen till oss

Fredag-söndag kan du ta Sista-Milen-Bilen till Lumber & Karle för 95 kr/person när inte kollektivtrafiken når boendet. Du bokar enkelt på https://lkp.nu/fGRu och sedan kommer en taxi och hämtar upp dig på vald plats. Bokning måste ske minst 3 h innan avfärd. Boka nu!

Kontaktinformation

Lumber & Karle

Götaplatsen 1

53530 Kvänum


Telefon: +46 512 709 00


E-post: info@lumberkarle.se

Hemsida: lumberkarle.se