({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Västgötalandet

Ribbingstorp Bed & Breakfast
Vara

Lantligt boende i anrik herrgårdsmiljö

Ribbingstorp är en herrgård med anor från 1500-talet på den vackra västgötska Varaslätten, där slätt möter skog. På gården finns förutom ett mysigt Bed & Breakfast även ett stuteri för uppfödning av travhästar samt ett aktivt jord- och skogsbruk.

Modern herrgårdsmiljö

Ribbingstorp Bed & Breakfast erbjuder bekväma rum, inredda i en modern lantlig herrgårdsstil och komplett utrustade. Samtliga rum är namngivna efter några av de framgångsrika hästar som är uppfödda på gården. Under sommarhalvåret finns även en stuga med självhushåll att hyra. Besöker du gården under maj till september kan du ta ett härligt dopp i inomhuspoolen, som är belägen i en av gårdens flyglar.

Naturnära upplevelser

Gårdens närhet till naturen bjuder på många härliga upplevelser. Hälsa på hästarna i hagarna bredvid boendet eller ta en lugn promenad i skogen för att spana efter svampar och bär eller bara njuta av skogens tystnad. Om du blir sugen på att grilla finns det flera natursköna grillplatser i närheten.

Fotograf: Jesper Anhede

Välsmakande fika i gårdscaféet

Efter en tur i skogen kan du besöka Ribbingstorps Gårdscafé. Sitt ner i den charmiga gårdsmiljön och njut av en rykande varm kopp kaffe. Gårdscaféet är endast öppet åt förbokade grupper samt dagkonferenser.

Kontaktinformation

Ribbingstorp Bed & Breakfast

Naum Ribbingstorp 1

53494 Vara


Telefon: +46 70 342 54 04


E-post: Skicka E-post

Hemsida: ribbingstorp.com