({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Roger Borgelid

Lär känna några företagare i Dalsland

Naturen i Dalsland är storslagen, vild och vacker. Med sina djupa skogar, fjäll, bördiga slätter, öar, stränder och otaliga sjöar och vattendrag finns här oändliga möjligheter till stora naturupplevelser. Oavsett om du vill vandra, cykla, paddla, klättra, rida, fiska, plocka svamp eller bara njuta av den totala tystnaden.

Dalsland, i Västsverige, är en plats för dina sinnen. När du känner att du behöver koppla av, samla energi och må bra har Dalsland många magiska platser att längta till. Men Dalsland är mer än bara natur. Dalsland är också människorna som bor och verkar här.

Inom besöksnäringen finns en rad genuina dalslänningar – alla med en sak gemensamt: de brinner för Dalsland. Genom sina aktivitets- och upplevelseföretag ser de till att besökarna som kommer hit får ut så mycket som möjligt av sitt besök.

Vad driver dessa företagare? Vad är det som gör att de lägger ner så mycket tid, kraft och energi på att göra Dalsland till en ett besöksmål att räkna med?

Läs mer om de olika dalsländska företagarna nedan och få reda på deras bästa Dalslands-tips!

Läs mer om personerna bakom några av besöksmålen