({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Trollhättans kanalpromenader

Upptäck Trollhättan längst med Göta älv. Här finns tre nya rundor som erbjuder inte bara vackra miljöer utan också ett stort utbud av spännande besöksmål att stanna vid under promenaden.

Spikörundan - 2.5 km

När du tar Spikönrundan har du närheten till centrum samtidigt som du får njuta av vacker parkmiljö, omgiven av vatten. Du passerar gästhamnen, Skrotnisses lekplats, ett utegym för den som vill vara extra aktiv eller varför inte stanna till och spela minigolf? Sommartid kan du även passa på att ta en fika i servicehuset.

Öppna en digital karta av Spikörundan med Google Maps

Innovatumrundan - 5.0 km

För dig som vill ta en längre tur finns det desto mer att se. På Innovatumrundan kan du uppleva historia, framtid och naturens under. Oavsett vad du väljer att upptäcka eller om du avviker från rutten, så kommer du passera vad vi tror är Europas största holländska klaffbro: Olidebron.

Öppna en digital karta av Innovatumrundan med Google Maps. 

Slussrundan - 7.5 km

Om du har mycket energi ska du definitivt ta den längre rundan längs Trollhätte kanal. Längst ned vid slussarna kan du, om du ha tur, se båtar ta sig upp i kanalen. Det bäst är att du kan göra det samtidigt som du äter en klassisk räksmörgås på Slusscaféet.

Öppna en digital karta av Slussrundan med Google Maps. 

Se alla Kanalpromenader på en och samma karta här.