({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Alingsås Turistbyrå

    Fotograf: Emin

Våra öppettider

Våra ordinarie öppettider är mån-ons 11-15, tors 11-18 och fre 11-15. Men för att vara säker på att det är öppet, vänligen ring 0322-616200. Välkommen in till oss!

VIKTIG INFORMATION

Alingsås Turistbyrå kommer inte längre tillhandahålla Ticketmaster efter 31/1 2018. Det innebär i praktiken att man inte kommer kunna köpa biljetter här till exempelvis Scandinavium, Ullevi osv. Det går inte heller längre att hämta sina biljetter här. Turistbyrån har valt att gå vidare och inte längre hantera biljetter på samma sätt som tidigare.

Boka din egna guide på Turistbyrån

Alingsås Turistbyrå har sedan lång tid tillbaka ett upparbetat guidenätverk som vi är mycket stolta över. Boka en stadsvandringsguide, en bussguide eller varför inte en egen ljusguide eller fikaguide för att just ert arrangemang ska bli så uppskattat som möjligt.

Presenter och souvenirer

Hos oss på Alingsås Turistbyrå har vi både Alingsås- och Sverigesouvenirer, lämpligt både för gäster men också för resande som ska ta med en gåva till värdfamiljer eller företag man besöker. Välkommen in!

Hitta till oss

Välkommen till oss på Alingsås Turistbyrå! Det är enkelt att hitta till oss. Vi finns inne i arenan Estrad Alingsås som ligger i närheten av järnvägsstationen och ett par minuters promenad från torget på Bryggaregatan 2.

Destination