({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Alingsås Turistinformation

    Fotograf: Jessica Sand

Kontakta oss

Vi finns på telefon, mejl, Facebook och Instagram. Välkommen att kontakta oss om du behöver tips inför din vistelse här i Alingsås. Den här webbplatsen är också en guide till dig som söker information om Alingsås. T.ex vad man kan se och göra här, vad man kan äta och fika m.m. Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Vill du synas på denna sajt?

Alingsås Turistinformation är ansvarig utgivare för den här webbplatsen. Om du som företagare eller arrangör vill synas här kan du kontakta oss via telefon 0322-616200 eller mejla oss till turistbyran@alingsas.se. Vi ser fram emot att höra från dig.

Boka din egna guide

Alingsås Turistinformation har sedan lång tid tillbaka ett upparbetat guidenätverk som vi är mycket stolta över. Boka en stadsvandringsguide, en bussguide eller varför inte en egen kaféguide för att just ert arrangemang ska bli så uppskattat som möjligt.

Stadsvandring på egen hand

Är du en av dem som vill upptäcka Alingsås och veta mer om stadens historia? Då tycker jag att du ska ladda ner "Stadsvandring på egen hand".

Ett dygn i Alingsås

Ska du spendera en heldag i Alingsås? Låt oss tipsa dig om några aktiviteter att fylla dagen med eller välj ut dina guldkorn.

Gothia Cup Alingsås

Gothia Cup - världens största fotbollsturnering - förlägger en del av verksamheten i Alingsås. Vecka 29 kommer kommer 150 lag och över 2000 spelare till Alingsås.

Destination